Kako je najlepša Indijka izgledala pre operacije nosa

Moda i lepota 29. mar 202108:20 > 11. maj 2021 12:09
Prijanka Čopra
Foto: EPA/STR

Prijanka Čopra je po mnogima najlepša Indijka - ona se proslavila u Holivudu svojim brojnim talentima. Nedavno je objavila svoju fotografiju iz mladosti, koja je pokazala koliko se njen izgled promenio tokom godina.

Na fotografiji iz kasnih tinejdžerskih godina, bolivudska lepotica pozira u belom gornjem delu bikinija i belim pantalonama.

Raspuštene kose, Čopra se smiješi kameri, a ruke drži na struku u pravoj manekenskoj pozi, piše Tportal.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

U vreme nastanka fotografije Čopra je još bila ambiciozna manekenka koja je tek zakoračila u svet glamura. Zvezda je u svojim mladim danima izgledala dosta vitkije, a na objavljenoj fotografiji pršti samopouzdanjem.

Pročitajte još:

‘Sramežljiva? Nikad čula za to!’, napisala je Čopra uz fotografiju.

Fotografiju iz mladosti nije slučajno objavila baš sada. Naime, 38-godišnja glumica nedavno je objavila knjigu memoara ‘Unfinished’ u kojoj otkriva kako joj je operacija nosa zbog polipa ozbiljno promenila izgled, zbog čega je postala predmet šale u rodnoj Indiji.

Manje od godinu dana nakon što je 2000. godine ponela titulu Miss sveta, ona se podvrgla hirurškom zahvatu uklanjanja polipa iz nosne šupljine, ali hirurg joj je slučajno uklonio i most u nosu koji se zbog tog urušio.

„Svaki put kad bih se pogledala u ogledalo, osećala sam se kao da me gleda stranac i nisam mislila da će se moje samopouzdanje ikada oporaviti“, priznala je glumica.

U to vreme se u rodnoj Indiji već proslavila na račun svog izgleda, a nakon operacije novinari su je nazivali ‘Plastična Čopra’.

Foto: Hannah Yoon / PA Images / Profimedia

Zbog medijskih prozivki na račun estetskog zahvata, otkazani su joj već dogovoreni filmski angažmani, a velika imena filmske industrije podsticala su je na još više estetskih zahvata kako bi imala veće šanse za glumačku karijeru.

Čopra priznaje da je nakon neslavne operacije imala nekoliko ‘korektivnih operacija’ kako bi ispravila izgled nosa, a do danas je naučila da voli svoj izgled.

„Kada bih izgledala kao druge klasične lepotice ne bih se isticala i što je još važnije to ne bih bila ja. Danas kada se pogledam u ogledalo više se ne čudim. Pomirila sam se sa malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje se gledaju u ogledaju i misle kako bi trebalo da smršaju, ali na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje telo. Ono može imati svoje nedostatke, ali to sam ja“, rekla je.

Prijanka Čopra
Prijanka Čopra prirodno neguje usne; Foto. Profimedia.rs

U vreme estetskih zahvata na nosu Čopra je odbijala da otkrije zašto je to učinila, smatrajući da nikome ne duguje objašnjenje.

„Radim u svetu zabave. To sam potpisala i to volim raditi. Izgovaraću svoje redove i plesati svoj ples, dati sve od sebe da vas nasmejem ili rasplačem, ali to što sam javna osoba ne znači da sve u mom životu mora biti javno. Sama ću odabrati šta ću i kada da podelim“, rekla je Čopra.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram