Kako da u par koraka napraviš hit punđu koja je osvojila internet

punđa
Foto: Shutterstock

Za svaki dan ili posebne prilike.

Kad su temperature velike, često ne znamo šta bismo s kosom jer običan rep zvuči pomalo monotono. Ako nemate ideja, možda vas inspiriše punđa koja je osvojila internet i postala pravi viralni hit. Nisku, pomalo razbarušenu punđu viđamo na društvenim mrežama, a idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije i posebnije prilike.

Najveća prednost ove punđe je ta što je gotova za svega dva minuta, nakon što se malo ispraksujee, a stvara šic utisak. Ako želite da joj dodate dozu glamura, uvek je možete upotpuniti efektnim ukosnicama ili maramom, a takvi su dodaci kao stvoreni za elegantne prilike.

Punđa se pravi tako da se kosa podeli na dva dela – od jednog se napravi punđa, a ostatak kose se omota oko punđe i priveže kako bi izgledalo poput gumice za kosu. Možda na prvu zvuči komplikovano, ali zapravo je super to koliko su koraci za pravljenje frizure u praksi zapravo – jednostavni, piše diva.hr.

Frizerka i stilistkinja kose Ema Čen na svom Instagramu je podielila ceo proces pravljenja frizure, a za Glamour je rekla da je najvažniji korak – priprema. Kosa mora biti dobre teksture jer se onda znatno lakše stilizuje. Za teksturu možete koristiti sprej s morskom solju ili šampon za suvo pranje kose.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram