Kad se Uraganke same obuku

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Njihovi stajlinzi već neko vreme usklađeni su s imidžom Uraganki, sve tri funkcionisale su kao jedna - i isto se oblačile. Sad ih konačno vidimo u opuštenom izdanju i njihovoj različitosti.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić dosta su drugačije izgledale pre Hurricane projekta, a drugačije su se i oblačile – kostime za Evroviziju spremio im je dizajner čije kreacije nosi i Madona, a njihove „nevaljale“ haljine za defile tirkiznim tepihom bile su osmišljene tako da jasno istaknu svoje fizičke adute.

I sada, dok s aerodroma šalju poljupce ogrnute zastavom Srbije i zahvaljuju fanovima koji su navijali za njih, njihovi stajlinzi posle dužeg vremena nisu usaglašeni i vidi se koliko su same spremne na modne eksperimente.

 

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

 

Sanja je boju maske uklopila sa svojom kratkom ljubičastom jaknom, a sa žutim duksom, sivim helankama i belim patikama ispada najšarenija Uraganka – Ksenija i Ivana drže se klasične crno-bele kombinacije.

Pročitajte još:

I u opuštenom izdanju za putovanje, Ksenija nosi lakovanu jaknu, i to preko bele dukserice s kapuljačom, dok Ivana razbija ležernost bele trenerke podvrnuitih nogavica kratkom kožnom jaknom.

Pa, kako vam se sviđa kad se „same“ obuku?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram