Kako su izgledale pre nego što su postale Hurricane

Poznati 18. maj 202111:16 > 19. maj 2021 11:16
Hurricane
Hurricane; Foto: nearchos / Alamy / Alamy / Profimedia

Hurricane će izaći na scenu kao adut Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, a atraktivni trio je svojim imidžom već privukao pažnju sveta. Ipak, mi ih znamo i od ranije.

Hurricane čine pevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Okupile su se 2017. godine na audiciji za ženski R&B bend, a najširoj javnosti postale poznate nakon pobede na Beoviziji 2020.

Danas nas ta plavuša, crnka i riđokosa predstavljaju u Roterdamu na Pesmi Evrovizije s pesmom „Loco loco“.

Međutim, svako ko je bar malo pratio scenu, zna ove devojke od ranije, iz različitih muzičkih pravaca. Doduše, tad su i malo drugačije izgledale.

Pročitajte još:

Sanja Vučić je predstavljala Srbiju i na Evroviziji 2016. i mnogi su je tad znali kao pevačicu benda ZAA. Inače potiče iz porodice muzičara, a okušala se u različitim žanrovima, od alt roka, preko džeza, pa do crkvenog hora.

Dok se o Sanjinoj transformaciji najviše priča u muzičkom smislu, Ivana Nikolić je česta tema na mrežama uz potpis „hvala plastičaru“ i medija koji su uvek spremni da podsete kako je Ivana Nikolić izgledala pre operacija.

Njen prvi nastup bio je u Beogradskoj areni sa jugoslovenskim zvezdama devedesetih, a sarađivala je sa Jalom Bratom na njegovom singlu „Mlada i luda“.

Kseniju Knežević javnost je upoznala kao ćerku popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Knez (@kneznenad)

Kada je bila mlađa učestvovala je na festivalima za decu, a pre nego što se pridružila Uraganu radila je sa Sevdah Bejbijem.

Pa, koliko su se zapravo promenile?