Obukao je Hurricane, a sad Madona šeta njegov kaput kraljice

Moda i lepota 18. maj 202112:55 > 13:00
Madona
Madona; Foto: Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres / AFP / Profimedia

Baš u trenutku kad svi gledaju u šljokičaste kostime Hurricane devojaka koje predstavljaju Srbiju na Evroviziji, kraljica popa Madona nosi kreaciju istog dizajnera i - izgleda kao totalna kraljica.

Boris Kargotić, dizajner koji stoji iza brenda DeMode, trenutno je u fokusu zbog kostima u kojim će Hurricane nastupiti na Evroviziji, a koje su dežurni hejteri uporedili s „bugarskim maturantkinjama“. S druge strane, Kargotićeve kreacije nose i svetske pop zvezde poput Madone, Lejdi Gage, Bijonse…

I dok dizajner pokušava da nam objasni da „Madona ipak zna bolje od Slavice„, pop kraljica ponovo šeta njegovu kreaciju, ovog puta mantil s dobro poznatom parolom: „God save the Queen“, ispisanom zlatnim slovima.

Madona. Foto: Instagram/madonna
“Ne mogu da opisem zadovoljstvo i ushićenje što je u ovom momentu Demode predstavljen na jednom tako velikom takmičenju  kao što je Evrosong, a da mi uporedo stižu vesti o kaputu koji je mesecima čekao da ga Madona obuče“, kaže Kargotić za Zadovoljnu.
„Saradnju sa Madoninim timom smo počeli pre nekoliko godina. Velika je čast kada vas nosi jedna takva modna ikona. Te stvari nemaju cenu ni meni ni mom timu. To je više od posla, umetnost i ljubav koja doživi svoj najbolji izraz kad dobije podršku ovog tipa“, ističe popularni mladi dizajner.
A što se tiče „bugarskih maturantkinja“…
Ceo život sam ovo čekao, ja sam najveći fan Evrovizije. To je jedan festival svega i svačega – od kiča do nekih art momenata. Ljudi vole spektakl, vole da je nešto drugačije… Znam koliko smo energije i ljubavi dali, tako da je meni to najbitnije. Što se tiče komentara za bugarske maturantkinje, ja to nisam video u njima. Ali ako se bugarske maturantkinje ovako dobro oblače, onda je Bugarska ispred nas“, objasnio je.