Južnokorejska lepotica na Vogue naslovnici je modni spektakl

Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Zvezda serije Squid Game, Hojeon Jung, „zahvalna je i počastvovana“ što je dobila svoju prvu naslovnicu američkog magazina Vogue - nakon što je distopijska drama postala najgledanija Netflix serija svih vremena.

„Ceo moj život se promenio za samo mesec dana. Taj osećaj, postoji granica onoga što reči mogu da izraze. Izgubila sam četiri kilograma. Ne znam zašto, ali nisam mogla da jedem. Bila sam tako zbunjena, i bilo je tako haotično. Nisam verovala“, izjavila je glumica za Vogue.

Njen editorijal za prestižni modni magazin zamišljen u vidu scena iz špijunskog filma.

Hojeon Jung je ponela dizajnersku odeću, koju je stilizovao Džared Elner.

Na naslovnici nosi Louis Vuitton haljinu.

Glumica je priznala da ju je bilo previše sramota da gleda Squid game sa svojom porodicom, ali njena majka se našalila da je njena gluma bila veoma realna – kao kada se ponaša loše prema njoj.

Hojeon – koja je karijeru počela kao drugoplasirana u četvrtoj sezoni korejske serije Next Top Model – takođe je najpraćenija korejska glumica na svetu na Instagramu sa 23,7 miliona pratilaca.

„Oduvek sam želela da odem u Holivud i da glumim u Americi, i još uvek želim. Ali Squid game je promenila moj način razmišljanja. Ne mora to biti američki ili evropski film, važnija je priča i poruka“, rekla je.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram