Jovana je top model i dokaz je da kosa ošišana na keca može da bude super seksi

Foto: Instagram/krneta, Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Osvojila je modni svet.

Top modeli sa ovog podneblja neretko su se pojavljivali u svetskim kampanjama, a mlada Jovana Krneta je jedna od njih. Manekenka je pre neki dan sa svojim pratiocima podelila vest da je zvezda kampanje „Issey Miyake“ za SS ’23, i time započela novu radnu godinu.

Jovana već u svom porfoliju ima kampanje za italijanske modne kuće „Valentino“ i „Gucci“, a nedavno je krasila naslovnice izdanja „Vogue Korea“, kao i „Harper’s Bazaar Japan“.

Foto: Valentino via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Podjednako je uspešna u svim sferama modelinga, a pored kampanja i naslovnih strana protekle godine radila je i neke od revija koje imaju vrlo zahtevan kasting.

„Armani“, „Gucci“ i „Alexander McQueen“ su samo neka imena čijim pistama je hodala u 2022. godini, što je lansira na listu najuspešnijih modela sa ovih prostora. Njen zaštitni znak je kratka kosa koja joj fenomenalno stoji.

Pored modelinga, Jovana se bavi i slikarstvom a nedavno je održala svoju prvu samostalnu izložbu pod nazivom „Među oblacima“.

Zbog modelinga je često odvojena od porodice i prijatelja, a putovanja i nedostanjanje bliskih ljudi utiču na njenu kreativnost i izražavanje kroz slikarstvo.

Ova svestrana devojka jednako je uspešna kako na istočnoj, tako i na zapadnoj strani hemisfere što znači da nije zanimljiva samo jednoj vrsti tržišta već nosi status svetskog supermodela. Njena matična lokalna agencija je „J’s Management“, u kojoj je započela svoju, sada već veoma uspešnu karijeru, prenosi journal.

***

Bonus video: Borba protiv nasilja nad ženama: Somborske šnajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram