Srpska manekenka tuži milijardera kod kojeg se povredila i ostala u kolicima

Foto: Nandez/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prognozirali su da se više nikada neće baviti modelingom.

Srpska manekenka Simona Andrejić, u julu 2019. je doživela nezgodu kada je na imanju vijetnamskog milijardera Čin Čua tokom vožnje na zip lajnu svom silinom udarila u drvo, a potom se tamo i zaglavila.

Ona je velikom brzinom udarila u stablo, a silina udarca ju je zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, prenosili su tada strani mediji.

Nakon pada, lepotica je završila u invalidskim kolicima, a konstantovano je da je na nekoliko mesta polomila karlicu. Ona je protiv bogataša podnela višemilionsku tužbu jer se pretpostavljalo da više nikada neće moći da se bavi manekenstvom.

Par meseci je manekenka provela u kolicima, međutim, nakon dve godine se oporavila i ipak se vratila u modne vode.

Dok se Simona oporavljala od brutalnih povreda, Ču je navodno obećao da će se ‘pobrinuti za nju’, nudeći joj da koristi njegov Rols Rojs da bi se dovezla do doktora, plaćajući joj medicinske račune i smestivši je u hotel.

Međutim, izvori kažu da je ponudio oskudno namirenje od samo nekoliko hiljada dolara svakog meseca tokom godinu dana, za šta oni koji poznaju finansijera kažu da je to za njega „sića iz džepa“.

Kada je manekenka odbila njegovu ponudu, jedan od Čuovih pomoćnika je navodno zapretio da će prestati da pokriva njene troškove lečenja i smeštaja.

Andrejićeva se dobrovoljno iselila iz hotela, ali nije mogla da se vrati u svoj stan u Njujorku jer je bila u invalidskim kolicima.

Ču, razvedeni otac dvoje dece za koga se sada kaže da se zabavlja sa ruskom manekenkom, njegov advokat i njegov publicista odbili su da komentarišu tužbu, preneo je Dejli Mejl.

S druge strane, Simona je pre ove nesreće provela neko vreme u Americi, gde je sarađivala sa poznatim modnim brendovima, a 2009. je pobedila na takmičenju Serbian Elite Model Look International, i od tada njena karijera krenula vrtoglavim usponom.

Kao manekenka je radila revije za najpoznatije modne svetske brendove kao što su Calvin Klein , Dior, Gianfranco Ferre, Dolce & Gabanna, Lanvin i druge. Takođe, radila je editorijale za brojne svetske časopise, kao što su Vogue, Elle i Cosmopolitan.

***

Bonus video: Nezgodan pad na modnoj reviji Gotijea na nedelji mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram