„Jesenja uniforma“ Maše Memedović – second hand odeća od glave do pete

Foto: Instagram / masamemedovic

Maša kupuje pametno!

Maša Memedović, ćerka slavnog voditelja Jovana Memedovića, na društvenim mrežama promoviše održivu modu i šalje poruku da ne moramo uvek kupovati odeću po tržnim centrima.

Ona je ranije pokazivala kako šije stvari, prepravlja stare komade, a sada je pokazala svoju „jesenju uniformu“ koju je takođe u potpunosti pronašla u second hand radnjama.

Maša nosi vintage kožnu pilotsku jaknu, kao i popularne cargo pantalone. Ovi modeli i jakne i pantalona su sada u trendu, a Maša u njima izgleda kao junakinja akcionog filma.

Pantalone su, kao i Mašina jakna, takođe „iz druge ruke“, a u pitanju je brend Carhartt, koji je poznat po planinarskoj opremi visokog kvaliteta.

Zapravo, čarolija second hand radnji je upravo u tome što često možete da naletite na kvalitetnu odeću nekog zvučnog brenda, a u većini slučajeva su to sasvim dobro očuvani komadi.

Inače, Maša je nedavno pokazala još jedan svoj second hand ulov, koji se sada vratio u modu. U pitanju su kaubojske čizme, najpopularnije ove jeseni – a ona ih nosi uz džemper i farmerke.

Maša je divan primer kako treba čuvati okolinu modnim izborima – a i dalje izgledati fenomenalno.

***

BONUS VIDEO: Tri kombinacije iz vintidž šopa gde sam našla Versace haljinu za 3.000

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram