Ambasadorka Srbije u Hrvatskoj digla internet na noge na sastanku s predsednikom

Foto: Credit line: Haris Memija / Avalon / Profimedia

Ambasadorka Srbije u kombinaciji o kojoj će se dugo pričati.

Jelena Milić, ambasadorka Srbije u Hrvatskoj, na sastanku sa predsednikom ove zemlje Zoranom Milanovićem privukla je pažnju svojim autfitom.

Oni su su se sastali prilikom predaje akreditiva, a Jelena je tom prilikom nosila bele pantalone i bež košulju u leopard printu. Kombinaciju je upotpunila zlatnim kaišom i ogrlicom, dok je na licu imala jaču šminku.

Jelena je ovom kombinacijom prekršila prećutna pravila diplomatskog oblačenja, koja, recimo, naše političarke mahom poštuju, birajući neutralne boje i krojeve, a to su primetili i tviteraši, koju su brže bolje krenuli da komentarišu stajling naše ambasadorke:

„Zašto leopard print?“, „Pa htela je motiv tigra, ipak smo mi (ekonomski) tigar, ali malo pomešala živuljke“, „Žena mačka“, „Je l ovi leopardski motivi pripadaju srpskom nasleđu“…

Neki su je uporedili sa modom popularnom u čuvenoj zabavnoj emisiji City klub iz 2001, a opšti zaključak je bio da se mogla obući prikladnije. Šta vi mislite?

Podsetimo, u martu ove godine ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na dužnost izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Srbije u Hrvatskoj postavljena je Jelena Milić.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram