Dubravka Đedović prvi put na Instagramu sa decom

Dubravka Đedović Foto: Instagram/dubravka.djedovic

Proslavila rođendan u krugu porodice.

Nova ministarka rudarstva i energetike Srbije, Dubravka Đedović, intrigira javnost svojim privatnim životom. Njen bivši suprug je nekadašnji ragbista i triatlonac Kristof Negre, sa kojim je u braku dobila dvoje dece. Pored njih, Dubravka je odgajala još dve devojčice iz njegovog prethodnog braka.

Ona je na svom Instagramu prvi put objavila fotografiju na kojoj se vide njena deca, a povod je bio proslava njenog rođendana.

„Moj svet 🙏❤️ hvala svima na lepim željama! U krugu porodice proslavljam #44“, stoji u opisu fotografije.

Mnogi su joj čestitali rođendan u komentarima, a jedan od njih je ostavila i naša poznata kreatorka Suzana Perić koja joj je ostavila srca.

Inače, Dubravka je diplomirala bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi mendžmenta u Los Anđelesu.

„Roditelji su mi inženjeri, koji su u Beograd došli iz Zapadne Srbije da uspeju. I jesu. Otac je bio jedan od prvih koji je u staroj Jugoslaviji radio na istraživanju nafte sa partnerima iz Amerike, i jedan od prvih koji je u socijalizmu započeo preduzetnički biznis, koji se razvio kao jako uspešan, do njegove prerane smrti. Majka, iako je imala svoju karijeru u uspešnoj slovenačkoj firmi, maksimalno je bila požrtvovana za porodicu. Porasla sam sa tradicionalnim vaspitanjem koje me je naučilo pravim vrednostima, ali sa roditeljima koji su imali liberalni pogled na svet i koji su me uvek maksimalno podržavali“, izjavila je ranije.

***

Bonus video: Hana Selimović o golotinji u filmovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram