Ko je prelepa supruga Gorana Vesića koja ima zanimljiv posao

Vanja Kostić i Goran Vesić Foto:M.M./ATAImages

Ko je lepa Vanja?

„Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo ‘Hamleta’. U svakom slučaju, bilo je ‘To be or not to be’ (Biti il’ ne biti). Na kraju je ispalo ‘to be'“.

Tako je novi ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, opisao upoznavanje sa svojom prelepom suprugom, Vanjom Kostić.

Oni su već dugo u braku, a Vanja nije često u javnosti, uprkos tome što trenutno radi kao direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije. Njena karijera je usko vezana za fudbal, jer je dugo radila na sličnoj poziciji u „Crvenoj zvezdi“.

Mediji pišu da je upravo ljubav prema istom klubu spojila Vanju i Gorana. Ona je u jednom od malobrojnih intervjua ispričala šta Crvena zvezda predstavlja u njenom životu.

„Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači Zvezde, a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled“, izjavila je Kostić.

Vanji je želja da više promoviše ženski fudbal, a smatra da ništa ne treba da se deli prema polu.

„Svet je onakav kakav ga ti napraviš. Mislim da nije ni muški, ni ženski, već pripada svima. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim. To mi nekada stvara probleme jer se lakše prihvataju osobe koje je moguće staviti u kalupe, koje ne izlaze iz svoje zone komfora i vode politiku nerazumevanja“, takođe je rekla.

Sudeći po njenim fotografijama na Fejsbuku, Vanja ima i zanimljiv stil odevanja – neretko je u glamuroznim haljinama i dizajnerskim komadima.

*

*

*

***
BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram