Jedna od najzgodnijih Britanki pokazala šta ćemo ove godine nositi na plaži

Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Model, dizajnerka i bivša učesnica rijalitija "Made in Chelsea", Kimberli Garner, pojavila se u Majamiju u kupaćem koji najavljuje letnje trendove.

Kimberli (32), blistala je u beloplavom heklanom grudnjaku i suknji sa izrezom dok je uživala sa porodicom na suncu i pesku.

Ovaj komplet se sastojao od heklanog dela koji se nadovezivao na grudnjak, ali i suknje istog dezena se nekoliko dugmića.

Kimberli Garner Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada je prošle godine trend heklanih modela za plažu bio dosta popularan, čini se da ćemo ga ove godine sve više viđati. Trendovi 2024. svakako naglašavaju da se vraćamo korenima, klasičnim komadima, baggy stilu i udobnijoj odeći, pa nije toliko iznenađujuće što će i kupaći zadržati izgled „baka mi ga je heklala“.

Ovaj momenat stvara opušten, ali moderan look koji kaže da se niste previše potrudile, ali i dalje izgledate bombastično – baš kao i Kimberli.

Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada je na fotografijama bosa, ona je od aksesoara ponela samo malu žutu torbu. Iako nismo navikli da uz kupaći kombinujemo kožne aksesoare, ove godine možda ipak ispratimo Kimberlin primer.

Ona već dugi niz godina važi za jednu od najboljih dizajnerki kupaćih kostima, a koliko je posvećena svom poslu govori i činjenica da je novogodišnju noć provela u slikanju kampanje za nova četiri modela. Ona je upravo pored idejnog tvorca i zaštitno lice brenda – jer ko bolje može da iznese sve te modele od jedne od najzgodnijih Britanki?

Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, njena karijera nije išla potpuno glatko.

Ona je za MailOnline izjavila: „Mislim da ljudi ponekad misle da se ja samo slikam, ali ja sam odgovorna za svaki deo posla.“

„Imala sam 18 godina kada sam napravila svoju prvu firmu. Došla sam na ideju, ostajala danima budna učeći kako da registrujem kompaniju i sama sve uradila. Preko noći sam postala veoma uspešna. Međutim, pošto sam imala samo 18 godina, niko nije ni pomislio da je to moja frima. Bila sam mlada plava devojka sa bebećim glasom“, navela je Kimberli.

Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda se trenutno zabavlja sa Andreasom Antisom, prvi put su viđeni zajedno u julu 2023. dok su šetali njenog psa Sašu u Londonu.

Kimberli i Andreas Antis
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako se o zgodnom momku ne zna mnogo, par je izgledao srećniji nego ikada dok su se probijali kroz užurbani grad i zaustavljali se više puta da razmene poljupce.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram