Stajling čista desetka! Dama iz Kneza pokazala nam je da ove farmerke izgledaju moćno na svakoj ženi, a na njoj posebno

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ako ste sumnjali da li se teksas zaista vratio kao ultimativni trend za žene svih godina, fenomenalna junakinja naše prethodne street style patrole to i dokazuje.

Draganu smo sreli u Knez Mihailovoj, inače našoj omiljenoj destinaciji za slikanje najbolje obučenih Beograđanki, pogotovo tokom prolećne sezone. Čim malo otopli, najprometnija prestonička ulica zaliči na modne piste Milana ili Pariza, a zvezda šoua je ovog puta bila Dragana.

Ona nam je privukla pažnju samopouzdanjem i neodoljivim šarmom, na koje niko od prolaznika nije ostao imun.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Kako je vreme bilo sunčano, poslužilo je Draganinoj kreativnosti u korist. Ona se odlučila da pokaže savršen spoj udobnosti i stila uz farmerke sa širokim nogavicama. Ovaj klasičan komad doživeo je moderan preobražaj, uz kroj koji se od struka širi ka dole stvarajući obim širi od onog na koji smo inače navikli.

Uz farmerke, dodala je jednostavnu, ali elegantnu plavu košulju sa ravnom kragnom i oštrim ivicama, koju šoping asistenti ističu da morate imati ove sezone. A ovaj model je dodatno istakao Draganinu sofisticiranost.

Njen izbor jakne je pao na kropovan trench mantilić u bež boji, koji ne samo da dodaje dozu šika njenom izgledu, već i naglašava struk. Ovaj klasični odevni komad postaje modni izraz kada ga Dragana ponese na ovaj način.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Kada je reč o obući, Dragana se odlučila za udobne mokasine, što je idealan izbor za dinamičan dan u gradu. Ove cipele ne samo da su udobne za šetnju, već i doprinose njenom savremenom, ali neprolaznom stajlingu.

Kruna cele kombinacije je kožna torba koju je sama dizajnirala. Ova unikatna kreacija ističe njenu kreativnost i originalnost, dok istovremeno pruža praktičnost i stil.

Street Style

Naravno, nijedan autfit nije potpun bez odgovarajućih dodataka. Dragana upotpunjuje svoj look naočarima sa crnim obodom i narandžastim prozirnim staklima. Ovaj neobični detalj dodaje notu smelosti i avanturističkog duha celoj kombinaciji.

Dragana nam svojim stajlingom pokazuje da stil nema granica, a godine su samo broj. Njen besprekoran spoj klasičnih komada i modernih detalja inspiriše da menjamo, dodajemo i ne plašimo se da isprobamo nove momente. Zato, hvala na podsetniku da je moda igra u kojoj je svako dobrodošao da učestvuje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram