Jakne koje su nepogrešiv izbor za jesen baš svake godine

Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedia/Wayne Tippetts / Shutterstock Editorial / Profimedia/MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Polako nam stižu hladniji dani, kada ključni komadi postaju jakne, koje mogu da transformišu svaki autfit. Nezaobilazne su u jesenjem ormaru, jer ćemo ih nositi skoro svaki dan – zato je bitno odabrati one koje će biti atraktivne i praktične.

Glavni savet je da birate modele i dizajn koji su neprolazni. Dakle, okrenite se klasici, jer je to način da budete sigurni da vaša jakna neće izaći iz trendova i da će uvek dobro izgledati.

Ovo su naši predlozi.

Crna bajker jakna

Kožna jakna izgleda moćno i seksi, a nosićete je u raznim prilikama. Uz haljinu i čizmice izgledaće elegantno, uz farmerke ležerno, a odlično će dopuniti sve večernje komade. Komad koji zaista treba imati u ormaru.

Foto:Wayne Tippetts / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kišni mantil

Mantil je klasika sa razlogom – ovo je komad koji zaista ima hiljadu lica, a uvek donosi dozu sofisticiranosti u naše modne kombinacije. Na moderan način nosite ga uz patike i duks, a uz haljinu i čizme do kolena bićete oličenje elegancije.

Foto:MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Camel ili crni kaput

Kada biramo kaput, nema greške sa camel ili crnom bojom. Nose se iz sezone u sezonu, a šta god da obučete ispod njih, izgledaće dobro. Ukoliko nabavite neki od ovih kaputa sada, biće vredan deo vašeg ormara nekoliko zima.

Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedia

Denim jakna

Prelazni periodi – jesen i proleće – ne mogu da prođu bez korisne denim jakne. Džins je jako praktičan za kombinovanje, pa će vam denim jakna dobro doći u svim situacijama kada niste sigurni šta da obučete preko svoje izabrane kombinacije.

Foto:AGEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

***

Bonus video: Modni trikovi iz Pariza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram