Iskren odnos sa prijateljicom čini da se osećaš dobro i snažno

Foto: Promo

Kako bliski odnosi prijateljica utiču na zdravlje i opšte blagostanje svake od njih?

Studije pokazuju da prijateljstvo može imati veoma pozitivne efekte na fizičko i psihičko stanje i da su snažne društvene veze podjednako bitne kao i redovno vežbanje ili zdrava ishrana! Iskren odnos koji deliš sa prijateljicom čini da se osećaš dobro i snažno, a njena podrška je od vitalne važnosti kada u životu naiđeš na prepreku. Naravno, to se odražava na tvoje zdravlje, pa je iskrena i bliska prijateljica uvek rado prepisivan recept za dug život. Zato veruj u moć te ljubavi!

Foto: Promo

Baš ovakav blizak i intenzivan odnos dve prijateljive inspirisao je beauty kuću Avon da kreira novi parfem simboličnog i poetskog naziva Today, Tomorow, Always EVERLASTING kao mirisno otelotvorenje međusobne ljubavi i podrške između dve prijateljice. Kombinaciju nota za prijateljstvo, stručnjaci iz Avon laboratorije pronašli su u nežnom bademovom mleku i cvetu, kao i u milionima latica neroli cveta u zagrljaju mošusa!

Foto: Promo

Avon kompanija pripada velikom „krugu sestrinstava“ širom sveta i ima želju da podrži, osnaži i usreći žene. Zbog toga ima poseban fond koji pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. A u tome joj možeš pomoći i ti jer 10 dinara od svakog prodatog TTA EVERLASTING parfema namenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Srbiji i Crnoj Gori!

Foto: Promo

TTA Everlasting dostupan je za online naručivanje i u aprilskoj Avon brošuri po ceni od 2.490 RSD. Ako poručiš online putem www.avon.rs stiže direktno na tvoju adresu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram