Irina Šajk u kompletu za kojim su Srpkinje odlepile ove zime

Foto: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od najlepših manekenki sveta, Irina Šajk, nije odolela trendu koji je ove zime doživeo ogromnu popularnost u Srbiji. U pitanju je pleteni komplet, koji je lepa Ruskinja stilizovala sasvim neočekivano.

Komplet u vidu opuštenih, često zvonastih pantalona i kardigana od trikotaže ove sezone u ponudi su imali brojni brendovi. Takođe, mnoge devojke su odlučile da isprobaju ovaj trend – često uz patike, nekada i čizme, i obavezno bunde ili perjane jakne.

Pročitajte još:

Pleteni kompleti svakako su zanimljiv zimski komad, proistekao iz porasta popularnosti loungewear-a u pandemiji. Mnogi su zamenili svoju formalnu odeću za dosta opuštenije varijante – jer se radi od kuće i ne izlazi se više toliko.

Među njima je izgleda i Irina Šajk, manekenka koju u šetnjama Njujorkom paparaci prate u stopu. Ona je prava street style zvezda, jer uvek ima zanimljive kombinacije – a pomaže joj i savršena figura (verovatno i stilista).

Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovoga puta, Irina je razvedrila ulice metropole odabravši jarkožuti komplet u vidu zvonastog donjeg dela i gornjeg dela koji podseća na košulju. Ova boja nije laka za kombinovanje, ali je Irina uspela da je stilizuje zaista savršeno.

Odabrala je teški, vojnički oversize kaput od prevrnute kože, sa istaknutim belim krznom – stajliš u kojem biste preživeli i zimu u Irininoj rodnoj Rusiji.

Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz ovaj upečatljiv kaput jako dobro idu kombat čizme – a nama se čini da je u pitanju Bottega Veneta model, koji smo videli i na prelepoj devojci na ulicama Beograda.

Završni detalji autfita manekenke svakako su njen rajf za kosu, naočare kockastih okvira i žuta torbica.

Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoge bi Irinin kaput progutao – baš zato ga je ona znalački ponela uz jarke boje, koje su otvorile čitavu kombinaciju. Ovo je svakako svež i zanimljiv način da nosite svoj pleteni komplet, ako ste među onima koji su ga kupili ove zime.

Dakle, nabacite oversize jaknu ili kaput i uskočite u svoje glomazne čizme – i imate veoma moćan, moderan autfit.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram