Ili ih voliš ili mrziš: Ozloglašene cipele Amal Kluni koje nosi već godinama

Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Amal Kluni, supruga poznatog glumca Džordža Klunija, uvek privlači pažnju svojim modnim izborom – bez obzira da li pozira na svečanom crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj odeći ili je fotografisana kako obavlja svakodnevne poslove u ležernom izdanju.

Amal Kluni se sa mužem i decom preselila u Francusku – tačnije u mali i živopisni gradić Brinjol na jugoistoku te evropske zemlje.

Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Svaki put kada se slavni par zajedno pojavi u javnosti, budu zapaženi među lokalnim stanovništvom.

Advokatica za ljudska prava privukla je pažnju tokom šetnje po Brinjolu u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojoj garderobi – spojila je kožnu jaknu, crnu majicu, farmerke i ravne cipele.

U njenoj kombinaciji posebno su dominirale prošivene farmerke sa trapez nogavicama modne kuće Chloe, kao i crne cipele sa kopčom i oker đonom. Model „Odette“ cipela potpisuje Stelle McCartney, a žene se dele na one koje ih obožavaju, ili ih zaobilaze u širokom luku.

Stelle McCartney

Iako Amal Kluni voli da nosi cipele sa vrtoglavim potpeticama i najčešće se viđa u dizajnerskim štiklama, u njenoj garderobi ima mesta za ležernije komade obuće.

Od 2015. godine u garderobi ima crni model cipela Odette od veštačke kože. U avgustu te godine uslikana je kako izlazi iz doma u Londonu u suknji i prsluku asimetričnog kroja brenda Stelle McCartney, koje je uparila sa pomenutim cipelama, prenosi Zadovoljna.hr.

Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram