Idealno je vreme da ugrabite torbe na sniženju – i nosite ih cele godine

Foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sada je vreme da osvežite kolekciju!

Još uvek su u toku sezonska sniženja, koja traju još malo, zato je vreme da konačno častite sebe novom torbom.

Pronađite kvalitetnu tašnu koju ćete nositi cele godine – na posao ili u grad, uz letnje haljine, ali i jesenje mantile.

Izdvojili smo nekoliko klasičnih modela, koji su pametna investicija, ali i neke upečatljive torbe koje „podižu“ svaku dnevnu ili večernju kombinaciju.

Klasične torbe

Znate onu torbu u koju staje baš sve i koja dobro izgleda uz svaki odevni komad? Dva „tote“ modela našli smo u Manualu i u Moni. Manual verzija je potpuno minimalistička, a Mona ima suptilne nitne.

 

Foto: Manual, 14.300 RSD
Foto: Mona,17.839 RSD

„Tote“ modele u braon boji našli smo u Remiks i Komuna market ponudi. Ermanno Scervino (Remiks) trapezasta torba je čista elegancija, a torba Marine Madžgar (Komuna market) je praktičnija i ima boho vajb.

Foto: Remiks, 23.595 RSD
Foto: Komuna, 12.400 RSD

Tamno zelena, puder roze i bordo su takođe boje koje se lako kombinuju, klasične su a donose svežinu u autfit. Zelena i borda torba su Manual i idealne su za posao, a roze Nine West model „radi“ i za dan i za veče.

Foto: Manual, 16.300 RSD
Foto: Nine West, 5.992 RSD
Foto: Manual, 22.300 RSD

Neobične torbe

Kada želite da iskoračite iz klasike, vreme je za torbe neobičnih boja i oblika. Mona ima svoju verziju „pouch“ modela torbe, dok smo u Avangardia ponudi videli „mekanu“ VDR torbu u stilu čuvenog Prada modela.

Foto: Mona,10.839 RSD
Foto: Avangardia, 9.900 RSD

Za nezaboravne večeri, našli smo dve upečatljive torbice. Mona metalik crvenu zamišljamo uz neku raskošnu haljinu, a Theimore (Koncept 45) „clutch“ model uz neko savršeno ukrojeno odelo.

Foto: Mona, 9.090 RSD
Foto: Koncept 45, 33.400 RSD

Verovatno ste već čuli za Barbiecore trend – dominaciju ružičastih nijansi. Dve torbe savršeno to prate – Nine West model klasičnog oblika, kao i Liu Jo elegantna torba, stvorena za leto.

Foto: Nine West, 5.843 RSD
Foto: Fashion&Friends, 14.343 RSD

Ako obožavate pastele, sigurno će vam se dopasti Replay model (Avangardia) – a ako volite da se igrate dezenima, oduševiće vas Desigual torba (Fashion&Friends). Najzad, tu je i jedna čarobna pletena torba za plažu i grad – Red Valentino fantazija (Miamaya).

Foto: Avangardia, 11.152 RSD
Foto: Fashion&Friends, 4.996 RSD
Foto: Miamaya, 38.590 RSD

***

BONUS VIDEO: Top 10 ideja za letnje nokte koje možete da uradite pre mora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram