Idealan poklon koji možete dati partneru za godišnjicu braka

Par, momak i devojka, muž i žena, zaljubljeni par, iq test
Foto: Shutterstock

Godine u braku se nižu i često se događa jedna velika greška, sve manje potrebe i vremena da se godišnjice braka obeležavaju. Setite se perioda veze. Obeležavaju se čak i meseci, a ne godišnjice, koje u vezi izgledaju onda kao omanje slavlje uz dosta pompe. I zato veze bolje funkcionišu i imaju više iskri, jer se sam odnos „hrani“ na različite načine.

Ništa nije drugačije ni sa brakom. Osim što u braku postoji veća potreba za „hranjenjem“ svih odnosa, jer se sve više navikavate jedno na drugo, postajete svakodnevnica, pa u sve to nekako ubacite i bitne datume koji postanu nebitni. Zato, već sledeća neka bude obeležena, ne mora da se diže pompa, ali malo vina ili šampanjca, neka fina večera i slatkiši na kraju, koji cvet i latica ruže, te mali poklon, učiniće da zajedno sa onim cvećem na stolu procvetate. A ako nemate ideju za poklon za godišnjicu braka, evo nekih koje su uvek pogodak.

Parfem je neprolazna ideja koja „pali“

Ne postoji prilika kada parfem ne može da bude savršen poklon. Jednostavno ne postoji. Bilo da je rođendan, diplomiranje, zaposlenje, godišnjiica veze, braka, bez problema će biti u ulozi najboljeg poklona. Ono šta je važno jeste da znate parfem koji neka osoba voli, a to za svog partnera sigurno odavno znate. Prodaja parfema na internetu, u drogerijama, parfimerijama, omogućava vam da pronađete šta god želite, pa tu uložite trud. Prisetite se nekog parfema od ranije ili na vreme pronađite neki parfem koji već dugo traži. Tako ćete onda iznenađenje napraviti perfektnim.

Zdrav i blistav osmeh je poklon koji se obožava

Ok, slažemo se da poseta zubaru nije nikada nešto što volimo ili šta bi trebalo da se nađe u poklonu, ali postoje usluge zubarske koje ipak predstavljaju poklon kojem bi se svako obradovao. Ne postoji osoba koja ne želi Hollywood smile, zar ne? U tom smeru neka krene i vaš poklon. Izbeljivanje zuba nekim posebnim tehnikama, aparatima, gelovima, sve je dostupno. A nešto od svega toga može da bude poklon za godišnjicu koji nije svakidašnji, ali je zaista domišljat i veoma dobar.

Vikend na planini

Bilo da godišnjicu braka slavite tokom letnjih ili zimskih meseci, beg od grada i gužve do neke planine je uvek dobrodošao. Dovoljno je da uplatite vikend u nekom hotelu koji je usmeren više ka planinskom turizmu koji nije urbanizovan, pa neka brvnara, sa mogućnošću korišćenja sauna, bazena, uživanje u šetnji na planinskom vazduhu, a onda većeri i vinu uz kaminsku vatru, čini godišnjicu nezaboravnom. Sigurno je da ćete takav doživljaj i uživanje voleti više i od dana kada ste pravili veselje, jer tada je bilo i dosta umora, a ovo je isključivo odmor i vreme koje posvećujete jedno drugome.

Isprobajte zajedno nešto novo i avanturistički

Ako želite sa svojim partnerom probati skroz nešto novo i time ga iznenaditi, onda je vreme za avanture i pokret. Poklonite u tom slučaju svom partneru nešto što nije do sada probao i krenite u avanturu zajedno. To može da bude paraglajding, rafting, bandži džamp, penjanje stenama, planinarenje… Samo pronađite šta je to što vas oboje intrigira i tim putem se zaputite, a onda ruka ruci i predajte se adrenalinu.