I najlepša žena sveta dobija uvrede na račun izgleda

Moda i lepota 24. jan 202122:28 > 11. maj 2021 12:10
Foto:Screenshot/Instagram/yaelshelbia

Jael Šelbia je Izraelka koje je proglašena za najlepšu devojku na svetu. Ona je otkrila da je uprkos tome dobila užasne komentare na internetu na račun svog izgleda.

Jael je izabrana za najlepše lice sveta od strane portala TC Candler, koji pravi tu listu već nekoliko godina.

„Bila sam veoma iznenađena, nisam ni znala da učestvujem u tom takmičenju. Veoma je uzbudljivo i laskavo. Ne znam zašto su me izabrali, mislim da je lepota individualna i da su sve žene lepe“, rekla je Jael za The Sun.

Ova devojka ima 19 godina, a već je bila model za Kylie Jenner kozmetiku. Rekla je da joj je ovo priznanje došlo „u pravo vreme“.

Foto:Instagram/yaelshelbia

Kao što pretpostavljate, Jael je preplavljena porukama udvaranja na društvenim mrežama od kada je postala slavna – ali nisu sve reakcije bile pozitivne.

„Dobila sam veliku količinu podrške i ljubavi, takođe i poruke udvarača, ali moram priznati i poruke koje nisu bile najlepše. Pisali su uobičajene stvari koje hejteri pišu, ništa na šta bi trebalo obratiti pažnju“, priznala je manekenka.

Foto:Instagram/yaelshelbia

Pročitajte još:

„Mislim da ono što čoveka čini lepim ljubaznost, skromnost i pre svega pozitivnost. Kad ste dobri, to vam se zaista pokaže u očima i oči nikada ne lažu“, kaže Jael.

Odrasla je u tradicionalnoj jevrejskoj porodici poreklom iz Tunisa, sa petoro braće i sestara. U vezi je sa 36-godišnjim Brendonom Korfom, unukom milijardera biznismena Sumnera Redstona.

U vreme osvajanja titule, Jael je služila obavezni vojni rok u izraelskom vazduhoplovstvu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram