Na slici je jedna od najlepših žena sveta – znate li koja?

Moda i lepota 10. dec 202012:10 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Instagram/michellepfeifferofficial

Jedna od najlepših holivudskih glumica, Mišel Fajfer u karijeri dugoj 42 godine nije imala velike transformacije. A onda nas je podsetila na jednu zaboravljenu iz 2007. godine iz filma "Stardust".

Da li ste gledali taj film u kom Mišel igra Lamiju, izboranu vešticu koja ima 5.000 godina.

„Preobražaj u Lamiju. Mislim pogledajte ovu umešnost! Hvala neverovatnom Beriju Goveru, Stjuartu Breju, Roniju Spektoru, Kerol Heming i ostatku ove talentovane ekipe koja me je učinila ovako zastrašujućom“, napisala je 62-godišnja Mišel na Instagramu uz nekoliko fotki na kojima zaista izgleda neprepoznatljivo.

Pročitajte još:

Njena objava je izazvala gomilu komentara, a nekadašnji supermodel Helena Kristensen je napisala: „Neverovatno. Ja, svakog jutra.“

Da bi je ovoliko transformisali šminkeri su morali da je šminkaju duže od četiri sata svakog dana, a njena kosa je bila sakrivena pod silikonskom navlakom, a zatim joj je stavljana seda perika.

Inače, iako je ceo svet decenijama doživljava kao lepoticu, Mišel je otkrila da nije uvek bilo tako.

„U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača“, otkrila je jednom prilikom.

Kad su u pitanju izgled i lepota, danas Mišel smatra da je u Holivudu uspeh stariti dostojanstveno, a njoj lično u tome pomaže nekoliko jednostavnih pravila, piše Gloria.

Kontrola stresa

 


Kada se iz Holivuda sa suprugom, čuvenim producentom Dejvidom E. Kelijem i decom preselila na ranč u severnoj Kaliforniji, Mišel kaže da je „progledala“.

„S godinama dobijamo jasnu sliku o tome šta su nam prioriteti, o tome ko smo i šta možemo i šta smo voljni da istrpimo. Dok se u mladosti trudimo da zadovoljimo sve oko sebe, kad dođete u neke godine, vreme je da se posvetite isključivo sebi i prestanete da se stresirate oko sitnica“, rekla je.

Zdrava ishrana

U intervjuu za „Good Morning America“ glumica je priznala da se dugo vremena njena ishrana uglavnom sastojala od koka-kole i cigareta. Tako je održavala liniju.

„Taština je veoma moćna, lako vas obuzme“, priznala je tada.

Međutim, nakon što je pogledala dokumentarac na televiziji o tome kako je u Americi sve veći procenat srčanih bolesnika, rešila je da promeni navike. Njen izbor je bila veganska ishrana za koju se ispostavilo da joj najviše prija. I danas se pridržava istog režima jer, kako kaže, želi da živi dugo i zdravo.

Redovno vežbanje


Iako možda zbog njene sitne građe ne deluje da je zaljubljenik u sport, Mišel redovno vežba. Tačnije omiljena sprava za vežbanje joj je traka za trčanje, a svakodnevno pređe desetak kilometara.

Pozitivan stav

Pozitivan stav će vam provereno poboljšati kvalitet života.

„Kad se jednom pomirite da ste zašli u neke godine, oslobađate se pritiska da uvek budete seksi i atraktivni. To ne znači da treba da se zapustimo, samo to sada radimo zbog sebe, a ne drugih“, izjavila je jednom prilikom Fajfer.

Starenje

Glumica koja je šest godina zaredom proglašena za jednu od 50 najlepših žena sveta, kaže da u mladosti sebe uopšte nije smatrala lepom.

„Jedino do čega mi je danas stalo jeste da starim dostojanstveno, onako kako priroda nalaže. Ne želim da izgledam zategnuto i upeglano kao neka voštana figura“, istakla je Mišel.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram