Momci, sad je singl: 20 najboljih fotki Ane de Armas

Moda i lepota 19. jan 202113:49 > 11. maj 2021 12:10
Ana de Armas
Foto: Chopard via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Ime glumice Ane de Armas se vrtoglavo popelo u Tviter trendovima otkad je svet obišla vest da su ona i Ben Aflek raskinuli.

Ana de Armas je 32-godišnja kubanska glumica koja je holivudsku karijeru započela sporednim ulogama u visokobudžetnim filmovima kao što su Ratni psi iz 2016. i Blade Runner 2049. Tek je sa filmom „Knives out“ postala izuzetno tražena i jako brzo je dobijala vodeće role – u sagi o Džejmsu Bondu „No Time to Die“ i Netfliks biografiji Merilin Monro – Blonde.

Pročitajte još:

Ipak, u trendove na Tviteru je dospela juče kad je osvanula vest da su posle godinu dana veze ona i Ben Aflek raskinuli. Anin singl status je očigledno obradovao mnoge.

Kako piše Page Six do raskida je došlo zbog neslaganja oko toga da li će imati zajedničku decu. Ben nije hteo još dece, jer ih ima troje sa bivšom suprugom Dženifer Garner, a Ana je priželjkivala bebu.

Posle raskida na Tviteru se pojavila i fotografija na kojoj muškarac baca u đubre Aninu figuru od kartona u prirodnoj veličini koja je bila u Aflekovoj kući.

Umesto te pomalo tužne slike, mi smo pronašli one koje će obradovati muškarce – one na kojim Ana de Armas izgleda kao milion dolara.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram