Haljina Tamare Kalinić u kojoj je dočekala Novu godinu sa Naomi Kembel je čisto savršenstvo

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Srpkinja zablistala u punom sjaju.

Najpoznatija i najuticajnija srpska modna influenserka i blogerka u svetu Tamara Kalinić dočekala je Novu 2024. godinu sa svojim verenikom Italijanom Filipom Testom na luksuznoj destinaciji u Dubaiju i to ni manje ni više nego u društvu proslavljenog supermodela Naomi Kembel.

Najpoznatija Srpkinja u modnom svetu zasijala je u beloj haljini sa dubokim šlicom sa strane i golim leđima, a delić atmosfere sa glamurozne proslave podelila je na svom Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

„Započela sam ovu godinu okružena ljubavlju i sa nekim od mojih omiljenih ljudi“, napisala je u opisu niza fotografija.

I Naomi se odlučila za belu haljinu i rezom po sredini.

Inače, Tamara Kalinić i Naomi Kembel su sjajnim odnosima već duže vreme.

U prilog tome govori i fotografija koju je objavila i na stori, a koja je ovekovečena 2023. što se i vidi po drugačijim odevnim kombinacijama koje su ponele.

Skrinsot/Instagram/tamara

Da podsetimo, Tamaraje jedna je od retkih blogerski koja je poznata širom sveta, a našla se i na „Tajmsovoj listi“ 100 najboljih influensera u 2019. godini.

„Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao. U to vreme sam radila kao farmaceutkinja i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju“, napisala je svojevremeno Tamara na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram