Udaje se najpoznatija Srpkinja u modnom svetu

tamara kalinić
Foto: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Objavila lepe vesti.

Najpoznatija Srpkinja u modnom svetu, Tamara Kalinić, objavila je divnu vest na Instagramu.

Ona se udaje za svog dečka Filipa Testu.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara i Filipo u vezi su već nekoliko godina, a zbog njega se i preselila u Francusku. Onda se u jednom trenutku vratila u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

Foto: Instagram/tamara

„Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen“, istakla je Tamara jednom prilikom.

Jedna je od retkih blogerski koja je poznata širom sveta, a našla se i na „Tajmsovoj listi“ 100 najboljih influensera u 2019. godini.

„Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao. U to vreme sam radila kao farmaceutkinja i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju“, napisala je svojevremeno Tamara na svom Instagramu.

Ona je ranije za Zadovoljnu otkrila i kako se oseća povodom toga što je na Instagramu prati 1,4 miliona ljudi.

“Pratioci na Instagramu ne kupuju sreću. Taj broj definitivno ne možete da osetite. Ništa vam ne pruža ujutru kad ustanete ili kada legnete u krevet uveče. Meni taj broj ne hrani ego”, rekla je.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram