Gossip girl autfiti zbog kojih bi vas izbacili iz škole

Foto: WARNERMEDIA

Sada i u Srbiji možemo da pratimo prvih šest epizoda nove verzije serije "Tračara". Novi likovi nose nove školske autfite koje teško da možemo da zamislimo u bilo kojoj srpskoj srednjoj školi.

Više od 14 godina nakon prve epizode, planetarno popularne serije „Gossip girl“ (Tračara), stigao je rimejk koji donosi mnoge promene u originalnoj priči.

Osim što ćemo videti neka nova lica umesto Serene, Bler, Čaka, Dena i Nejta, „Tračara“ 2021. godine donosi i nove, provokativne i smele autfite.

Foto: WARNERMEDIA

Ekstenzija kultnog hita vraća gledaoce na Aper Ist Sajd, gotovo deceniju nakon što je ugašen originalni veb-sajt Tračare, gde nova generacija tinejdžera iz privatne škole upoznaje nemilosrdnu i promenljivu stvarnost u svetu neprestanog društvenog nadzora. Istražujući skandalozne živote elite sa Menhetna, serija istražuje koliko su društvene mreže – i sam pejzaž Njujorka – evoluirali otkad smo poslednji put tračarili na stepenicama Metropolitena.

Foto: WARNERMEDIA

Devojka iz nove „Tračare“ dolaze u školu u vrlo provokativnoj garderobi koja bi sigurno bila prognana iz realne srednje škole. Pravilnici o oblačenju su i dalje na snazi, ne samo kod nas, već i u inostranstvu.

Foto: WARNERMEDIA

U ovim pantalonama i štiklama od 10 centimetara, možete samo da poljubite vrata, bilo koje obrazovne institucije. Ono što je još luđe, jeste da likovi u seriji nemaju više od 18 godina, iako je teško u to poverovati. Istina je da se u seriji radi o elitnoj školi u kojoj nastavu pohađaju samo bogati koji učionice doživljavaju kao modnu pistu.

 

Inspiracija za izlazak

Osim prilično izazovnih školskih kombinacija, u seriji ćemo videti i mnoge komade koje ćete poželeti u svom ormaru. Bogata deca imaju opasno dobre žurke, na kojima se očigledno pojavljuju kao da su filmske zvezde, a haljine koje nose su napravljene za crveni tepih.

Foto: WARNERMEDIA

Ako je u školi modna pista, onda su izlasci Met Gala.

Foto: WARNERMEDIA

 

Serija je predstavila devojke različite visine i građe, sve obučene po poslednjoj modi i sa mnogo stila!

Foto: WARNERMEDIA
Foto: WARNERMEDIA
Foto: WARNERMEDIA

Serija „Tračara“ je od juče dostupna na HBO.

***
Bonus video: Svetske zvezde u Pirelijevom kalendaru kroz objektiv Brajana Adamsa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram