Nova Netfliks serija Gvinet Paltrou pomaže parovima u seksu

Gvinet Paltrou
Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou je autorka serije "Sex, Love & Goop" koja počinje sa prikazivanjem danas, 21. oktobra na Netfliksu. Ova serija bi trebalo da pokrene mnoga pitanja na temu seksualnih odnosa, zadovoljstva i zdravlja, uz naglasak na to da nema mesta bilo kakvim osudama.

Šest tridesetominutnih epizoda serije počinju da se emituju danas, 21. oktobra. U njoj se prate realni parovi koji uče različite lekcije i metode za ugodniji seks i dublju intimnost, uz pomoć stručnjaka odobrenih od Goopa, a sve u cilju poboljšanja svojih odnosa. Dakle, ne, ovo neće biti serija o Gvinet Paltrou, iako je ona definitivno važan deo cele priče.

Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Goop je kompanija koju je osnovala Gvinet i namenjena je sveopštem zdravlju u blagostanju. U saradnji sa sopstvenom firmom, Gvinet je došla na ideju da pokrene seriju koja će zaista biti neka vrsta video priručnika za parove koji su izgubili intimnost.

Gvinet kaže da je jedna stvar kada si emotivno ranjiv pred kamerama, ali da do sada nismo imali priliku da vidimo istinski seksualno ranjive ljude. Naglasak cele serije je na tome da nema razloga za stid, a glumica je želela da napravi projekat koji je, kao i njen Goop, potpuno oslobođen predrasuda i osuda.

Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia
Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

„Sex, Love & Goop“ je serija koja se bavi istraživanjem seksualnih zadovoljstava. Ljudi koji su učestvovali u istraživanjima svedoče značajan napredak u braku, a neki su čak i odustali od razvoda nakon ovog iskustva.

***
Bonus video: Muške simpatije iz mladosti


***