Netflixova nova erotska serija – toliko glupa da je zabavna

Serija
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li su tridesetogodišnjaci uradili nešto da uvrede bogove pop lulture? Jer u poslednje vreme zaista vređaju njihovu inteligenciju. I ne samo njihovu. Čekajući dobre serije, na Netflix je stiglo novo erotsko čudo o mladoj domaćici iz predgrađa koja se priseća svojih seksualnih eskapada i žurki iz perioda dok je bila singl, razuzdana Njujorčanka.

Ako ste voleli „50 nijansi siva“ vrlo je izvesno da će vam se dopasti i Sex/Life. Glavna junakinja je opsednuta bivšim dečkom. Ona živi u predgrađu, ima supruga i dvoje dece i uglavnom leluja po kući u dugačkoj beloj spavaćici držeći bebu u rukama, čekajući muža da se vrati s posla. Bili voli seks i rado ga se seća, a u braku pati od deficita istog. Ukratko i bez spojlovanja, to je uvertira serije.

Sex/Life
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sex/Life se davi u plitkim dijalozima, i iako ima vrlo eksplicitne scene seksa, čak i one deluju lažno. Kao što je demonstrirao film „50 nijansi siva“ tanka je linija između nečeg seksi i urnebesnog, a novo Netflix čedo će vas kad u nekoj sceni neko nekog skine – navesti da se zacerekate baš jako.

I u još nečemu potencijalno može da se uživa osim u smehu – dramaturgija je toliko loša da je smešna. Plus – iako se način na koji se ženska seksualnost predstavlja popravio od ere Seksa i grada i dalje je retkost serija koju je kreirala žena sa timom dramaturškinja koje na lucidan i zanimljiv način pričaju priču o ženskom libidu. Sigurno bi nam dobro došle priče o ženama u 30-im koje oplakuju svoju burnu mladost, samo da su dobre.

Sex/Life
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos svemu, prognoze su da će Sex/Life dospeti u vrh najgledanijih serija. Samo da je seksa i igara… Zapravo je neverovatno kako uprkos milionskim budžetima godinama nismo imali dobar film ili seriju o seksu, pa se logično nameće pitanje – da li fikcija imitira život…Navijamo da ipak nije tako, a u međuvremenu – gledajte dokumentarce o seksualnom životu insekata i pingvina.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram