Glumac razorio brak od 11 godina aferom s koleginicom – odao ga donji veš

Foto:Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia; Gillespie / Splash / Profimedia

Britanski skandal.

Britanska glumica Ejmi Natal, poznata po seriji Downtown Abbey, otkrila je da je njen muž, glumac Endru Bjuken, vara sa koleginicom Lejom Farzad sa snimanja – kada je kupio seksi donji veš koji nije bio njene veličine.

Glumica (44) se prvo suočila sa svojim mužem, s kojim je u braku 11 godina, zbog priznanica o hotelskim boravcima u Londonu – kada je ona mislila da on ima snimanja.

Foto:Gillespie / Splash / Profimedia

„Bio je često odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegovog posla, ali u jednom trenutku Ejmi je shvatila da je odseo u hotelima veoma blizu kuće – i zapitala se zašto. Kako je vreme odmicalo, postojali su neki znakovi da se zbližio sa Lejlom – samo nešto u njegovim manirima i u njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama. Ali kap koja je prelila čašu je bila donji veš – to je ono što ga je razotkrilo. Ejmi je samo instinktivno znala da to nije namenjeno njoj“, pričaju izvori bliski glumici za The Sun.

Bjuken je napustio porodičnu kuću u decembru i sada je u vezi sa Lejlom (39), koja je obrazovana na Oksfordskom univerzitetu, za koju se takođe pretpostavlja da je bila udata.

Foto: Ash Knotek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par se upoznao dok je snimao petodelnu policijsku dramu Better koja se trenutno emituje na BBC. Njihovi likovi se upuštaju u strastvenu aferu.

Lejla igra korumpiranu detektivku koja pokušava da ispravi svoj život, nakon što je bila opčinjena zagonetnim kriminalcem kojeg igra Bjuken. On je takođe zvezda serije Broadchurch, ali i brojnih adaptacija dela Agate Kristi.

***

BONUS VIDEO: Bojana Vunturišević o albumu Ljubav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram