Genijalan savet za sjajnu kosu koji je videlo 800.000 ljudi

pranje kose
Foto: blickwinkel / Alamy / Profimedia

Monik Mekdaun Rapije rado deli svoje savete za negu kose na TikToku, gde je prati 148.000 ljudi. Između ostalog, ona savetuje i kako da kosa bude hidrirana i meka, ali ima i jedan prilično čudan savet – prilikom pranja prvo treba staviti regenerator, pa onda šampon.

Video u kom ona objašnjava zašto je bolji ovaj obrnuti redosled pogledalo je 800.000 ljudi. Naime, kako kaže Monik, svaki put kad perete kosu, prvo treba da nanesete balzam, odnosno regenerator – na celu kosu, pa onda da je operete šamponom, i to samo gornju polovinu kose, a zatim da stavite balzam – samo na donju polovinu.

@moniquemrapier The last one changed EVERYTHING for me!?? #hair #hairtok #hairtutorial #hairtransformation #haircareroutine #hairdamage #hairgrowth #hairroutine ♬ Dating in your…… – Jamie Buckley pt and actor

“Ako regenerator stavite na teme, kosa će se mastiti i pojaviće se perut i to će opteretiti vašu kosu. Biće bez volumena“, objasnila je Monik.

Osim ovog pomalo čudnog saveta, za koji tvrdi da deluje, ona kaže i da treba spavati na satenskim jastučnicama da bi se kosa manje mrsila i lomila.

Takođe, Monik kaže i da kosu treba sušiti 90 odsto prirodno, a tek onda fenom.

Savetuje i ispiranje temena jabukovim sirćetom, posebno ako imate masnu kosu, prenosi The Sun.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje