Šik frizura Francuskinja je apsolutni hit leta

Moda i lepota 31. jul 202007:25 > 11. maj 2021 12:11
Ameli Pulen
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Ukoliko ste razmišljali o promeni frizure ovog leta, možda će vas inspirisati nova trendi frizura koja je popularna kod Francuskinja. U pitanju je francuski bob, koji je savršena ideja ako želite potpuno nov izgled i transformaciju.

Trenutno su dva najveća trenda što se tiče frizura duga i ravna kosa, kao i duža verzija „loba“ koji dominira već nekoliko godina. Ipak, pojavila se i još jedna verzija kraće frizure i to kod Francuskinja, koje su osim po crvenom ružu i razbarušenim šiškama poznate i po svojoj verziji bob frizure.

View this post on Instagram

morning sounds ♪

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

Francuski bob seže negde između brade i jagodica – radi se o kratkoj bob frizuri, poput one koju je nosila Ameli Pulen u romantičnoj komediji iz 2001. godine, piše „Gloria Glam“. Ova frizura najčešće dolazi s šiškama koje se nameštaju na nemaran način – pa tako cela frizura ostavlja utisak kao da se niste trudili, a svejedno izgledate jako chic.

View this post on Instagram

….head to my stories to see the rest!!! ?✨????

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

*

*

View this post on Instagram

This bombshell came in with brown hair looking for a lived-in blonde look that would allow for an easy, seamless grow out. Using foilayage techniques we were able to give this HOT transformation? Cat finished off this look with the cutest French inspired bob ?‍♀️ Thanks for trusting us with your locks @kristakreative ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tuesdayvibes #hairstyles #hairgoals #foilayage #frenchbob #freshcut #newdo #originalmineral #sustainiblebeauty #specialtycolor #goals #bobhaircut #color

A post shared by MAKEOVERSbyMorgan (@makeoversby_morgan) on

Još inspiracije za leto:

Još jedna prednost ove frizure je što je laka za održavanje – dovoljni će vam biti ulje za negu, a pena za oblikovanje ovakve kose. Pomoću četke ili pegle takođe pramenove možete da uvijete ka spolja ili ka unutra.

Igrajte se i sa aksesoarima za kosu: šešir, marama ili šnalice dodaće novu dimenziju vašem izgledu.

View this post on Instagram

Random rays of sun ⚪️ #beigepalette

A post shared by Petra Miksik (@petra_miksikova) on

*

*

View this post on Instagram

elf

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Francuskinje tvrde da su ih majke kada su bile male šišale upravo na ovu frizuru, otuda njeno poreklo. Zato se može reći da francuski bob ima prizvuk nostalgije i bezbrižnosti. Pa, ukoliko se odvažite na šišanje, ova frizura je savršeni letnji izbor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram