Ni Džej Lo nije odolela patofna čizmama

Foto: Coach/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Godinama su ove čizme predmet zgražavanja sveta - prvenstveno zbog jeftinijih kopija koje se brzo izobliče. Da, pogodili ste, to su Ugg čizme, koje je sada prošetala i Dženifer Lopez.

Nekima su „najružnije čizme ikad“, drugi ih zovu patofnama, dok ih treći obožavaju zbog udobnosti i topline. U koju god grupu da spadate, sigurno niste ravnodušni na čuveni Ugg model čizama. Ova mekana obuća ne prestaje da bude jedna od najprodavanijih, ali i najomraženijih na svetu.

Pročitajte još:

Brojne žene poseduju model ovih čizama, koje se ipak mogu nositi na razne načine, ali su pre svega namenjene opuštenim, udobnim zimskim izdanjima.

Latino diva Dženifer Lopez takođe je nedavno fotografisana u Ugg čizmama na večeri sa porodicom.

Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džej Lo je za večeru odabrala sportsko izdanje sa daškom elegancije – u vidu sjajne zaštitne maske sa šljokicama.

Ona izgleda već mesecima ne izlazi iz trenerki sa tie dye printom, a nabacila je i mnogim Srpkinjama omiljeni Teddy kaput u beloj boji.

Iskreno, ovaj njen autfit nam izgleda kao kombinacija koju bi neka devojka sklopila da ode do prodavnice, teretane ili frizera. Dakle, sasvim opušteno.

Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko se i vama dopadaju Ugg čizme, najbolji način da ih nosite je svakako uz pletiva – recimo uz neku dobru zimsku haljinu – ali i pastelne boje.

Teddy kaput takođe će se super uklopiti sa takvim čizmama, kao i džemeri – što mekanije to bolje. Izbegavajte da ih nosite uz „teške“ boje i materijale. I naravno, kako biste izbegli da vam se noga krivi, đon propadne i boja izbledi, pokušajte da uložite u orginalne čizme ili barem neku kvalitetniju kopiju.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram