Najluksuznije gumene čizme na svetu

Kejt Mos
Foto: Jon Mills / / SWNS / Profimedia

Modna prognoza je ipak nešto lepša od pogleda kroz prozor zahvaljujući kolaboraciji modne kuće Saint Laurent sa čuvenim proizvođačem gumenih čizama Hunter.

Kad se udruže francuski luksuz i britanska seoska tradicija teško da bi prva asocijacija bila visoka moda. Nove gumene čizme su baš to, a dostupne su samo u Saint Laurent Rive Droite prodavnici u Parizu, čime su dobile rang najekskluzivnijih ove sezone.

U novoj kolaboraciji, Hunter čizme su dobile glamurozan dodatak – metalne nitne na crnoj osnovi što se odlično uklapa uz lični stil njihovog nezvaničnog zaštitnog lica – Kejt Mos.

Gumenjaci
Foto: Saint Laurent via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Dizajner modne kuće Saint LaurentAnthony Vaccarello vrlo dobro zna da i dan danas Glastonberi era Kejt Mos nije prevaziđena. Baš zato je predstavljajući kolekciju za proleće leto 2020. niz pistu poslao Kaju Gerber u mantilu i šortsu koji je uklopila uz dobre, stare Hunter gumenjake.

U pomenutoj radnji Saint Laurent Rive Droite u Parizu dostupni su limitirani komadi tog modnog brenda, ali i neke stvari koje je Vaccarello odredio da su kulturološki zanimljive – ploče, knjige i umetnička dela.

Pročitajte još:

Inače, ove sezone osim klasičnih Hunter modela koji su aktuelni već godinama, ali su u i skupi, tu su i neke povoljne varijante za koje vam je potrebno samo malo hrabrosti i mašte da ih zamislite čak i uz večernju haljinu. Jer crveni i žuti lakovani gumenjaci su isto klasik, ali nešto efektniji, onaj koji razbija svaku dosadnu, tamnu kombinaciju. A ukoliko više volite dozu romantike i na nogama, dostupni su i gumenjaci sa cvetnim dezenom.

Ukoliko i dalje niste sigurni kako da ih kombinujete, pozajmite ideje sa evropskih modnih pista.

Bottega Veneta
Foto: Bottega Venetta via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Bottega Veneta predlaže crvene čizme uz dugačku crvenu haljinu sa šljokicama, a Versace bele gumenjake na gole noge uz mini suknju i uz crvenu sportsku jaknu. Kombinujte ih i uz džins i lepršave haljine s kardiganima.

Versace
Foto: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Pogledajte neke od modela koje smo pronašli na mrežama, a dostupni su kod nas:

*

*

Gumenjaci
Foto: Fatcool.com

*

 

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram