Nepogrešive farmerke Dženifer Aniston

Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dan zahvalnosti glumica Dženifer Aniston je proslavila sa svojim ljubimcem - Lordom Česterfidlom, a na njenom Instagramu su osvanule fotke sa preslatkim štenetom. Njeni obožavaoci su osim psa primetili i farmerke koje je Džen obukla za slikanje, popularni model već desetak godina.

Dženifer Aniston je u Holivudu poznata kao glumica koja voli ležeran stil. Dok se na crvenom tepihu uglavnom pojavljuje u klasičnim večernjim komadima poput male crne haljine, kod kuće prednost daje udobnosti.

Pročitajte još:

Tačnije, američka glumica obožava da nosi džins, a najčešće bira brend Rag & Bone.

Reč je o skupljem brendu američkih farmerki koji je vrlo izdržljiv – ne menja boju i oblik nakon čestog pranja, a odlično se prilagođava ženskom telu bez obzira na konfekcijsku veličinu, prenosi Zadovoljna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Za opušteno druženje sa svojim kućnim ljubimcem Džen je izabrala skinny model farmerki koji je uprkos trendu dubokog džinsa i dalje popularan već deset godina. Farmerke je spojila uz crni džemper i duboke cipele s debelom blok štiklom. Sve je zaokružila zlatnim minđušama američke dizajnerke Jennifer Meyer i jednostavnim prstenom.

Potražili smo ovaj model farmerki na sajtu Rag&Bone. Trenutno su snižene sa 195 na 146 dolara jer i dalje važe cene od crnog petka.

rag-bone
Foto: rag-bone.com