FOTO Najbolje obučene devojke koje smo ove godine slikali na beogradskim ulicama sve imaju jednu zajedničku stvar

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; Dragan Mujan/Nova.rs; saiko3p/Shuttersoc/ksaiko3p

Beogradski street style u pet slika.

Street style Beograda je autentičan, a opet u skladu s najvećim svetskim modnim trendovima i uličnim stilom najvećih svetkih modnih centara.

Beograđanke prate aktuelnosti iz sveta mode, znaju šta se nosi i kako da komade stilizuju na svoj specifični način. Najbolje obučeni ljudi u prestonici spajaju odevne komade i obuću u trendu s klasičnim ili autentičnim detaljima, a da sve izgleda komforno, šik i skladno.

Evo nekoliko kadrova devojaka koje su nas oduševile ove godine.

U našoj street style patroli ulicama Beograda sreli smo i mlade ljude iz Rusije koji su došli da žive u srpskoj prestonici. Privukli su nam pažnju svojim nesvakidašnjim autfitima, koji se lako izdvajaju iz užurbane mase Knez Mihailove ulice.

Street style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Upoznali smo Ruskinju Olgu, koja ima autentičan stil i koja očigledno prati trendove.

Street style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U street style patroli kod Beton hale smo spazili šik devojku u efektnom dnevnom autfitu.

Marta je dezen koji odmah privlači pažnju – zebra šare – kombinovala sa neutralnim komadima i dizajnerskim aksesoarima.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ona je uz pantalone kraćih nogavica nosila beli crop-top, a sve je povezao neizostavan crni sako, koji nas još jednom podseća koliko je praktičan komad.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Jednu šik Mariju iz Crne Gore sreli smo u Knez Mihailovoj.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Marija je manekenka i studentkinja geodezije, koja je prošetala komad baš retko viđen zimi među Beograđankama – bele farmerke. Razlog je prost – belo je previše osetljivo za ne tako čiste beogradske ulice zimi.

A s nogu nas je oborio i duh vrele Australije i romantične Italije.

Knez Mihailovom je prošla vitka silueta u haljini koja se sa svakim pokretom i naletom vetra dizala i spuštala u ritmu hoda. U masi koja je u tom trenutku delovala malo sumorno, prelepa Natalia je u potpunosti okupirala našu pažnju.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Otkrila nam je da je haljinu kupila u Portofinu. Imala je bretele i visok šlic, a ukrašena je belim, plavim i žutim dezenima koji su kao pokretna slika Italije. Uz to se odlučila za Louis Vuitton bele patike sa zlatnim znakom i Gucci crnu torbicu. Ceo izgled je upotpunila Valentino naočarima za sunce.

Prelepu Nataliju je ceo Knez gledao sa smeškom i oduševljenjem dok je pozirala za našu rubriku Street Style.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Stajling visoke, lepe crnke bio je prava umetnost, izgledati tako elegantno, a istovremeno opušteno za šetnju sa detetom je zaista teže izvodljivo.

Maja nas je pozdravila smeškom i očigledno vrlo dobro raspoložena pristala je da podeli tajnu svog savršenog stajlinga sa našim čitateljkama.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Njen tamno plavi kombinezon, odnosno kombinacija šortsa i košulje je jedan od glavnih trendova za leto 2023, a Maja ga je nabavila u Zari i to u više boja.

Istakla je da joj je ovaj komad zgodan i udoban za šetnju sa detetom, odlazak do parka ili prodavnice. Nama su pažnju privukle njene mokasine sa raznobojnim tufnama koje razbijaju svaki jednobojni autfit, a savršeno su se uklopile uz ovaj Majin.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram