Maja se iz Australije preselila u Beograd i gradom prošetala hit mokasine zbog kojih su joj svi gledali u noge

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kombinacija domaćih i svetskih dizajnera je garancija savršenog autfita.

Pred sam kraj šetnje u kojoj sam razgledala šta to Beograđanke ovih dana nose,  ugledala sam krajičkom oka visoku, lepu i fenomenalno obučenu crnku.

Njen stajling je bio prava umetnost, izgledati tako elegantno, a istovremeno opušteno za šetnju sa detetom je zaista teže izvodljivo.

Maja nas je pozdravila smeškom i očigledno vrlo dobro raspoložena pristala je da podeli tajnu svog savršenog stajlinga sa našim čitateljkama.

Njen tamno plavi kombinezon, odnosno kombinacija šortsa i košulje je jedan od glavnih trendova za leto 2023, a Maja ga je nabavila u Zari i to u više boja.

Ističe da joj je zgodan i udoban za šetnju sa detetom, odlazak do parka ili prodavnice.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ono što je ovu kombinaciju posebno istaklao su kožne mokasine,  u braon boji sa žutim, belim, svetlo braon i tamno plavim tufnicama, koje su celom autfitu dale šmek – kao da je upravo skinut sa modne piste.

Maja nam je otkrila da su mokasine kreacija njujorškog brenda Kate Spade, koji zaista ima pristupačne cene, ali nažalost i dalje nije dostupan u Srbiji.

Ukoliko imate rođake ili putujete u neku od većih evropskih država možete ih poručiti, a Maja garantuje da su udobne i da ih nećete skidati.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sem mokasina, Maja je odabrala i Kate Spade crne naočare za sunce i još jednom napomenula da njihovu radnju ne preskače na svojim putovanjima.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Maja, koja je inače rodom iz Srbije, ali je još kao dete otišla za Australiju gde se i udala, živi sa porodicom poslednje dve godine u Beogradu i kaže da im je prelepo, kao i da je oduševljena gradom i srpskom modom.

To dokazuje i njen izbor nakita koji potpisuje dizajnerka Marija Tarlać.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kad je u pitanju torbica, Maja nam je otkrila da mala crna kožna torba koju nosi nema potpis nekog velikog brenda, već je kupljena u Australiji u nekoj od lokalnih prodavničica.

Bonus video: Nails Masterclass – Hilton

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram