Ceo Knez je pratio ovu Australijanku, a kada vidite njenu haljinu, shvatićete zašto

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Duh vrele Australije i romantične Italije nas je oborio s nogu.

Knez Mihailovom je prošla vitka silueta u haljini koja se sa svakim pokretom i naletom vetra dizala i spuštala u ritmu hoda. U masi koja je u tom trenutku delovala malo sumorno, prelepa Natalia je u potpunosti okupirala našu pažnju.

Otkrila nam je da je haljinu kupila u Portofinu. Imala je bretele i visok šlic, a ukrašena je belim, plavim i žutim dezenima koji su kao pokretna slika Italije.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uz to se odlučila za Louis Vuitton bele patike sa zlatnim znakom i Gucci crnu torbicu. Ceo izgled je upotpunila Valentino naočarima za sunce.

Prelepu Nataliju je ceo Knez gledao sa smeškom i oduševljenjem dok je pozirala za našu rubriku Street Style.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Natalia nam je otkrila da se divi Beogradu i devojkama koje je u našem gradu srela.

Iako  su brendovi lepe Australijanke možda teže dostupni, verujem da uz pristupačnije zamene možemo da izgledamo jednako lepo ovog leta.

Lepršave šarene haljine u kojima se osećamo kao nagi se mogu naći na svakom koraku u Beogradu i savršen su izbor za vrele letnje dane. U kombinaciji sa patikama ili sandalama imate savršen stajling za posao, dok ako samo zamenite obuću cipelom na štiklu i dodate efektan nakit, direktno posle posla se možete zaputiti u izlazak.

Sem stajlinga, oduševila nas je i njena kosa, dugački plavi talasi koje bi svaka žena poželela, iako su izvedeni uz pomoć ekstenzija. Naša sagovornica nam je rekla da jako vodi računa o kosi i na sve načine pokušava da postigne tu dužinu bez umetaka.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram