Februar je idealno vreme da kupite patike za proleće – izabrali smo modele na popustu

Foto: Promo/Remiks/Planeta sport/N Selection/Tref Sport/Extra sport

Obradujte sebe.

Proleće je iza ugla, a mi jedva čekamo da odložimo čizme i uskočimo u lagane, udobne patike.

Februar je najbolji mesec da častite sebe novim modelom, jer su sada najveća sniženja – cene su još više spuštene u odnosu na januar.

Patike su odavno pobedile svaku drugu obuću kad je reč o svakodnevnom odevanju, postale su modernije od potpetica i sada ih nosimo uz baš sve kombinacije.

Proverili smo šta nude popularne radnje u Srbiji i izdvojili neke modele koji su sada u trendu, a neke su čak jeftinije od 3.000 dinara.

„Džordanke“ su verovatno najveći hit trenutno među najbolje obučenim ženama sveta. Ovaj kultni model Nike patika nepogrešivo dobro izgleda, a u plitkoj varijanti (Remiks) su pun pogodak.

Foto: Remiks, 11.992 RSD

Jednako popularne i trendi su Adidas Ozweego patike (N Selection), a u pastelnoj mint boji. Adidas patike za trčanje (Sportvision) sa jako neobičnim đonom rado bismo nosili i posle treninga.

Foto: N Selection, 10.913 RSD
Foto: Sportvision, 21.119 RSD

Najpoznatije manekenke sveta proslavile su New Balance patike, koje su na glasu kao preudobne – a najpopularnije su zelene (Extra sport).

Foto: Extra sport, 7.919 RSD

Lepo vreme priziva vedre boje koje vidimo na Nike Blazer 77 modelu patika (The Spot). Još jedne patike koje nam odmah podižu raspoloženje zbog dizajna su Puma (N Selection) u bojama sladoleda.

Foto: The Spot, 8.999 RSD
Foto: N Selection, 7.413 RSD

„Dad sneakers“ trend ne zamire, a najbolji predstavnik su Asics sive patike (Tref sport) koje obožavaju influenserke.

Foto. Tref Sport, 8.900 RSD

Uvek se rado vraćamo klasici u svežim izdanjima – Adidas Samba (Tref sport) i Superstar (Planeta sport) modeli se iznova nose u novim kombinacijama boja.

Foto. Tref Sport, 2.730 RSD
Foto: Planeta sport, 3.695 RSD

Isto tako, Vans i Converse patike nikada ne izlaze iz mode – bilo da izaberete teget starke sa vintage izgledom (Converse) ili „vansice“ (Office Shoes) u klasičnom crno-belom ruhu.

Foto: Coverse, 6.993 RSD
Foto: Office shoes, 3.370 RSD

Evo i dva modela brendova koji nisu sportski, ali prave super patike. Diesel mrežaste (Remiks) izgledaju upečatljiivo a lako ih je kombinovati, dok Replay „čarapa“ modelu (Tref sport) ne jenjava popularnost.

Foto: Remiks, 7.996 RSD
Foto. Tref Sport, 8.393 RSD

Ostale su nam samo još klasične bele patike – na sniženju su Adidas Nizza Bonega (Tike) koje zbog detalja na pertlama „podižu“ svaki autfit.

Foto: Tike, 10.919 RSD

***
BONUS VIDEO: Kako u beogradskom ateljeu nastaje jedan šešir

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram