Eva Longorija zna sve modne fazone da izgleda viša

Moda i lepota 15. mar 202011:59 > 11. maj 2021 12:12
Eva Longorija
Eva Longorija; Foto: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia

Eva Longorija danas puni 45 godina, izgleda i oseća se sjajno i tvrdi da nema tajni pred svojim fanovima.

„Svi misle da postoji tajna dobrog izgleda, ali to nije tajna. To su dijeta i vežbanje“, navela je Eva Longorija uz fotku svoje savršene figure koju je vratila brzo nakon porođaja. Ipak, ni dijeta ni vežbe ne utiču na visinu.

Pročitajte još:

Eva Longorija je visoka svega 157 cm, ali privlači pažnju gde god da se pojavi. Između ostalog i autfitima koji izdužuju njenu figuru i čine da deluje viša nego što jeste.

Jednobojni autfiti

Obično su crni ili beli, Eva to voli jednostavno. Bilo da nosi odelo, kombinezon ili elegantnu haljinu, atraktivna glumica drži se pravila o neprekinutoj liniji i često bira jednobojne autfite koji izdužuju figuru.

Strukirano odelo

Eva Longorija
Eva Longorija; Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Nije to samo strukiran sako, Eva uz njega obično nosi pantalone visokog struka i ravnih nogavica koje u kombinaciji s visokim sandalama imaju najbolji efekat, kao i majicu s dekolteom da uravnoteži siluetu.

Haljine bez bretela

Eva Longorija
Eva Longorija; Foto: Lyvans Boolaky/imageSPACE/MPI / Capital pictures / Profimedia

Strateško otkrivanje nogu i ramena odličan je način da se stvori iluzija visine, a Eva uglavnom takve bira za svečane prilike.

Visoke potpetice

Eva Longorija
Eva Longorija; Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bilo da šeta crvenim tepihom ili gura kolica po ulici, Eva je uvek u visokim štiklama, koje joj dodaju… Pa, bar desetak centimetara u visini.