Dženifer Aniston u helankama koje nemaju konkurenciju

Sportsko izdanje bez greške.

Dženifer Aniston svoju sklonost modnom minimalizmu pokazuje kako na svečanijim događajima i crvenom tepihu, tako i u svakodnevnim prilikama, kao što je odlazak na trening. Fit glumica fotografisana je dok je odlazila sa časa pilatesa u Los Anđelesu, obučena u vrlo jednostavnu i praktičnu kombinaciju.

Dženifer Aniston
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obične crne helanke izrazito su svestran i praktičan odevni komad koji uvek dobro dođe u garderobi. Najčešće ih kombinujemo uz oversized majice, topiće ili krop topove, ali i uz tunike, a izvrstan su odabir i za sportske aktivnosti.

Dženifer Aniston
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda „Prijatelja“ za ovu priliku je odabrala najjednostavniji model bez ikakvih ukrasnih detalja i printova. Glumica je gore nosila crno-crvenu majicu bez rukava s natpisom ‘Stand Up to Cancer’ čime je iskazala podršku istoimenoj dobrotvornoj organizaciji koja se bavi prikupljanjem sredstava putem online medija i televizije kao pomoć za istraživanja raka. Jedna od osnivačica organizacije je i poznata američka voditeljka i novinarka Kejti Kurik.

Dženifer Aniston
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sportsko izdanje koje je naglasilo njenu vitku i utreniranu figuru Dženifer Aniston upotpunila je jednostavnim japankama maslinasto zelene boje, crnim kačketom i crnom torbicom koju je nosila preko tela, prenosi Zadovoljna.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram