Džej Lo se udala u dve haljine – a jedna je pravo iznenađenje

Foto: Cinzia Camela/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Konačno se desilo očekivano venčanje!

Dženifer Lopez i Ben Aflek su sada muž u i žena – oni su odleteli tokom vikenda u Nevadu da se venčaju na ceremoniji u Las Vegasu.

Džej Lo je nosila dve haljine za svadbu – jedna je bila raskošna Zuhair Murad toaleta sa čipkom, a druga je bila pravo iznenađenje, jer je bila jako svedena.

Minimalistička haljina je zapravo vintage komad, iz jednog filma, otkrila je pevačica.

„Dakle, sa najboljim svedocima koje ste ikada mogli da zamislite, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormana, čitali smo sopstvene zavete u maloj kapeli i jedno drugom darivali prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Čak su imali i Bluetooth za (kratki) marš ka oltaru. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće venčanje koje smo mogli da zamislimo. Onakvo kakvo smo davno sanjali i koje smo ostvarili nakon dugo, dugo vremena“, rekla je Dženifer Lopez.

Dodala je da je haljinu dugo čuvala za poseban dan.

Druga, glamurozna venčanica Džej Lo ima dekolte sa otvorenim ramenima, duge rukave od čipke i korset. Dopunjena je odgovarajućim velom sa čipkom. Venčanica je iz bridal kolekcije Zuhaira Murada za proleće 2023.

Venčanje para dogodilo se skoro 20 godina nakon što je par prekinuo veridbu zbog „preterane pažnje medija“. Nakon što su se upoznali na snimanju filma Gigli 2002. godine, Džej Lo i Ben su započeli romansu i dobili zajedničko ime „Benifer“, koje su im dali fanovi.

Njih dvoje su planirali raskošno venčanje u septembru 2003. u Santa Barbari. Međutim, samo nekoliko dana pre slavlja, sve su otkazali.

Nekoliko meseci kasnije, potpuno su prekinuli svoju romansu, a Lopez se sledeće godine udala za Mark Entonija, dok se Aflek ubrzo nakon toga oženio Dženifer Garner. Ipak, nedavno su obnovili svoju romansu – a sada su konačno ljubav krunisali brakom.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram