Sve venčanice Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Uvek izgleda kao boginja.

Nataša Bekvalac, odnosno novosadska barbika kako je mnogi zovu, sem svoje muzike, poznata je i po svom burnom ljubavnom životu. Ona je definitivno „kraljica novih ljubavi“ jer iza sebe ima tri braka i nekoliko dugih veza.

Možda je „mašila“ kada je izbor muškaraca u pitanju ali u modnim izborima je nepogrešiva. Iako joj se mnogi smeju svaki put kada obuče belu haljinu i zapitkuju je kada će se ponovo udati, ona ne odustaje od nošenja iste.

Predstavljamo vam venčanice Nataše Bekvalac kao i njena ostala „bela izdanja“.

Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Prva velika ljubav Nataše Bekvalac bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović sa kojim se venčala u crkvi u Sremskim Karlovcima. Nataša je za tu priliku izabrala romantičnu „Valentino“ venčanicu, za koju su upućeni tvrdili da vredi 20.000 evra. U pitanju je klasična venčanica od čipke u kojoj svaka devojka sanja da se uda.

Četiri godine nakon kraha prvog braka, Bekvalčeva je ponovo pronašla sreću, i to pored Ljube Jovanovića. Rukometaš i pevačica venčali su se u njenom domu 14. januara, a dogovor je bio da fotografije koje su svedočile tom intimnom momentu sačuvaju samo za sebe i svoje najmilije. Gostujući u jednoj emisiji Bekvalčeva je kroz smeh pomenuti dogovor prekršila, te se javnost tako po prvi put susrela sa interesantnim detaljima njenog drugog venčanja. Ona je za ovu priliku izabrala jednostavnu, dugu, belu haljinu. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

Njen treći izabranik je bio Luka Lazukić. Kako je Nataša sama ispričala, Luku je upoznala na Ibici, ponovo su se sreli u Srbiji i ljubav se rodila. Bajkovito venčanje su organizovali na Natašin rođendan, 25. septembra, baš tamo gde su se i upoznali, na Ibici. Nataša je opet imala jednostavnu belu haljinu koja je bila idealna za venčanje na plaži. Nažalost, ni ovaj brak nije bio uspešan a Nataša se nije udavala opet.

Poznata plavuša se često može videti na mnogim događajima u belim, elegantnim haljinama.

Jedan od njenih omiljenih brendova u kojima je rado viđena je @mihanomimosa.

Nije joj strano ni učestvovanje na sajmu venčanica.

Modni urednici i stilisti je često oblače u haljine koje podsećaju na venčanice.

Na crvenom tepihu ne može da pogreši kada je u belom.

Bonus video: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram