Dve verzije Jovane Švonje su dokaz da žene u trenerkama ipak izgledaju najbolje

jovana švonja
Foto: Instagram/callmelolita

Bela trenerka i krop top majica za najseksi look.

Jovana Švonja, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, čini se da je rešila dilemu da li su žene više seksi u nekoj uzanoj mini haljini ili kućnom izdanju – trenerka plus majica.

U prvoj varijanti Jovana je obukla donji deo široke bele trenerke koji otkriva trbušnjake i uzanu svetlosivu krop top majicu ispod koje su se nazirale grudi bez brusa.

Na drugoj fotki Jovana je u ultrakratkoj crnoj haljinici s dekolteom i vrtoglavim štiklama.

Nema sumnje da u oba izdanja izgleda odlično, ali prvo je za nijansu bolje, barem sudeći prema komentarima.

Iako potiče iz imućnije porodice, Jovana nije u životu dobila sve na tacni, te mnogi ne znaju da je njen prvi posao bio na očevoj benzinskoj pumpi. Tu je brisala stakla na automobilima kada je imala samo 15 godina, što je jednom prilikom otkrila na Tviteru.

Što se modelinga tiče, od početka karijere za nju su govorili da je jedna od naših najlepših manekenki koja je postigla veliki uspeh upravo zahvaljujući nesvakidašnjoj lepoti, ali i radnoj etici od tinejdžerskih dana.

Nažalost, tokom jednog snimanja Jovana je 2012. godine doživela veliku nesreću – upala je u vodu temperature 90 stepeni, zadobila je opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

Srećom, brzom reakcijom njenog brata i hitnom intervencijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi. U bolnici je provela tri nedelje.

Kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram