Švonja: Slikaću se gola dok ovako izgledam

Moda i lepota 18. maj 202116:16 > 16:21
Jovana Švonja post
Foto: Instagram/callmelolita

Manekenka Jovana Đorđević Švonja važi za jednu od najlepših Srpkinja, ali uz komplimente koji se nižu ispod svake njene fotke, nađe se i neki hejterski komentar. Sad uz fotku u bikiniju šalje poruku onima koji misle da se previše razgolitila.

„Inače, prestaću da postujem ‘gole’ fotke kad budem imala 60 i to samo ako i dalje ne budem izgledala ovako“, navodi Jovana na Instagramu.

 

U nastavku, pojašnjava da nije reč (samo) o izgledu.

Pročitajte još:

„To što sam majka i supruga ne znači da sam odjednom prestala da budem žena i da ne uživam slaveći ovo što mi je bog dao. Svi imamo jedan život i nedavno sam shvatila da ja svoj definitivno ne želim da provedem radeći ono što drugi misle ili kažu da treba da radim, kako da se oblačim, kako moj Instagram feed treba da izgleda. Tako da… Hvala što brinete za mene, ali držim se toga kako ja želim da živim moj život“, napisala je uz fotografiju u bikiniju.

Jovana Švonja post
Foto: Instagram/callmelolita

I ne morate da imate savršenu figuru, niti da uopšte osećate potrebu za fotkanjem u seksi pozama – ali kad bi svi malo više cenili sopstveno telo i živeli svoje bez razmišljanja o tome šta će ljudi reći, svet bi verovatno bio mnogo šarenije i opuštenije mesto.