Dve najlepše žene sveta moraju ozbiljno da razgovaraju sa svojim stilistom

Margot Robbie i Scarlett Johansson Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia/Richie Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dokaz da bogatstvo i lepota nisu garancija dobrog stila.

Njih dve su dive koje su među najplaćenijim holivudskim glumicama. Za svaki crveni tepih iza njih je čitava armija ljudi koji se brinu o tome da sa šminkom, frizurama, nakitom i garderobom ne bude greške. Skarlet Johanson i Margo Robi zaista mogu da navuku i džak i izgledaju super, ali njihovo poslednje izdanje pod svetlom reflektora ostavilo je obožavaoce razočarane.

Skarlet je obukla haljinu koja je trebalo da asocira na stari holivudski glamur, usku u gornjem delu i široku u donjem, sa velikim cvetom i trakom oko vrata, kao na kupaćem kostimu koji se vezuje. Haljina dosta asocira na maturske haljine iz osamdesetih.

Skarlet
Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Margo Robi je nosila kreaciju visoke mode, modne kuće Schiaparelli. Donji deo je plisiran, u beloj boji, od satena, a gornji u obliku crnog korseta od pliša. Uz to je kombinovala klasične crne salonke. Bez obzira na veličinu pomenutog brenda, njen stilista je ipak mogao da izabere bolju kombinaciju. Savršena šminka i kosa, kao i diskretan, ali luksuzan nakit odvukli su pažnju sa same haljine, pa se ipak slobodno može reći da je Margo izgledala sjajno.

Margo
Foto: Stephanie Augello / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obe glumice su bile na premijeri filma Asteroid City.

A ako vam ova njihova izdanja nisu dovoljno merodavna da donesete sud o izborima njihovih stilista, pogledajte još neka koja smo nedavno mogli da vidimo.

Skarlet Johanson
Foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Skarlet Johanson
Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia
Skarlet Johanson
Foto: Hutchins Photo / IPA / IPA / Profimedia
Margo Robi
Foto: Bridget BENNETT / AFP / Profimedia
Margo Robi
Foto: Richard Milnes / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Margo Robi
Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram