Izjava Skarlet Johanson o deci koja je razbesnela i njene najveće obožavaoce

Skarlet
Foto: NO CREDIT / Bestimage / Profimedia

Uporedila je majčinstvo sa vezom u kojoj ste zlostavljani.

Majčinstvo nije lako, to već i vrapci na grani znaju. Deca nas nekad jednostavno izlude. U zavisnosti u kojoj su trenutno fazi – nekad više, nekad manje. I ne postoji roditelj na ovom svetu koji se u jednom trenutku nije osećao potpuno van sebe, mislio da je nesposoban, poželeo da pobegne od svega. I nema veze o kojoj se mami radi i u kakvim okolnostima odgaja svoje dete.

Tako je i slavnim mamama. Nešto poput onog slavnog naslova „I bogati plaču“. Skarlet Johanson nedavno je gostovala u jednom podcastu, gde je govorila, između ostalog, o majčinstvu, pa izjavila nešto za šta su se mnogi „zakačili“. Uporedila je, naime, majčinstvo – s vezom u kojoj ste zlostavljani, piše Miss7mama.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели HIM & HER SHOW (@tscpodcast)

„Moja je ćerka sada 8 i po godina stara. Sećam se kad je imala dve godine, mislila sam ‘Ovo je sjajno. Ne znam o čemu svi pričaju.’ I onda je ona napunila 3 godine i ja sam se osećala kao da sam u vezi u kojoj sam zlostavljana,“ rekla je Johanson.

Zvuči li ovo malo prestrogo? Moguće, ali ako uzmemo u obzir da se glumica našalila i da ne misli to onako kako je rekla – nije baš puno slagala, zar ne?

„Tako je sve intenzivno. Nema puno razuma. Vrlo intenzivne promene raspoloženja i toliko zapovedanja, upornosti, da je to jednostavno ludo,“ iskreno je ispričala Johanson.

Ipak, priznala je da je bilo sasvim drugačije sve kad je njena ćerka bila beba.

„Bebe su tako slatke. Samo sede i vole te i to je to. I dobiješ od njih ljubav. Dok od većeg deteta imaš puno tuge. Sve što radiš nije ispravno, a to je teško,“ požalila se.

Foto: Spartano / Backgrid USA / Profimedia

Njena ćerka je uticala na njenu karijeru, kao i na izbor uloga.

„Sad kad je moja ćerka starija, stvarno ne radim onako kako sam radila kad sam imala 25 godina. Tad sam bila u potpunosti fokusirana na karijeru, a puno manje na lični rast,“ rekla je Johanson, te dodala kako na primer neće da prihvati uloge zbog kojih bi trebalo da se preseli na neko vreme, jer deci treba stabilnost.

Sve u svemu, Skarlet Johanson je mama s kojom se možemo poistovetiti, bez obzira na to sviđa li nam se njen smisao za humor ili ne.

***
BONUS VIDEO: Podcast Mamazjanija, Milica Vučković: Danas je odgajanje dece lakše nego ikad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram