Detalj na cipelama Margo Robi pokazuje kako žene izdrže nemoguće štikle

Margo Robi
Foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Trik koji objašnjava mnogo toga.

Margo Robi, zvanično najzgodnija žena na svetu, pojavila se na premijeri filma Babylon u Los Anđelesu u četvrtak uveče, i to u kakvom izdanju!

Foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Margo je svoje vitko telo uvila u specifičnu haljinu koja se ukršta na grudima, otkriva stomak i noge, a preko glave ide kao kapuljača.

Za još dramatičniji stajling tu je i plašt koji ide sa strane do zemlje i prekriven je krznom.

Ali mnogima je promakao jedan detalj koji se tiče obuće Margo Robi.

Margo Robi
Foto: MPIFS / Capital pictures / Profimedia

Kako se vidi na fotografijama s događaja, čini se da je ona obula broj ili dva veće salonke jer se nazire prazan prostor između njene pete i oboda cipele.

I mada to deluje pomalo čudno, svojevremeno je stilistkinja poznatih Harijet Dejvi rekla zašto zvezde poput, recimo, Megan Markl tako često u javnosti nose veću obuću.

„Zvezde često nose broj, dva veće cipele kada su na nekom događaju ili na crvenom tepihu i postoji samo jedan razlog za to – izbegavaju žuljeve. Ne postoji ništa gore od neudobnih cipela (svi smo to iskusili u nekom izlasku), a kada poznate žene nose cipele na štiklu duži period, stopala im otiču. Od toga mogu da se naprave žuljevi koji dosta dugo traju. Takav problem je imala Viktorija Bekam“, rekla je Herijet.

Ipak, nije lako hodati u većoj obući, ali i za to postoji trik.

“Obično u vrh cipele stave tupfer ili papirnu maramicu i to se izvadi kada im je potrebno više mesta”, rekla je Herijet Dejvid.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram