Dunja Jovanić nosi upečatljivi bikini koji vizuelno povećava grudi

dunja jovanić
Dunja Jovanić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Em što uživa na plaži, em što izgleda tako prokleto dobro.

Da se ne lažemo, svi listamo Instagram profil Dunje Jovanić i zavidimo joj koliko se dobro provodi i uživa na različitim plažama, bazenima i u luksuznim resortima. Slike na njenom profilu su trenutno pravi #vacationgoal, a njeno telo nam je inspiracija za leto.

Okej, možemo da radimo čučnjeve, trbušnjake i da se jednostavno preznojavamo u teretani, jer imamo sasvim dovoljno vremena da se sredimo do sezone, ali ono što nam trening neće dati je – savršen dekolte.

Naime, radi se o gornjem delu koji nema nenormalno puno sunđera koji nakon kupanja, osim što nam daju efekat većih grudi, takođe nam ulivaju i jezu i hladnoću u kosti. Ne, ovde se radi o gornjem delu bez silnih pomagača i jastučića, a vrlo interesantnog dizajna. Vezuje se oko vrata, ukršta na prsima i otvor je upravo tamo gde treba. Grudi su podignute i učvršćene, a da se ispod oboda ovog kupaćeg nastavlja duga tkanina u istoj boji – bio bi haljina. Toliko je dobar taj gornji deo.

Donji deo već mnogi zovu ‘Dunja gaće’ i nju često viđamo u dubokim kupaćim gaćicama. Osim što prekriva kiflice zbog kojih možda imate nesigurnosti kada se pogledate u ogledalo, on izdužuje i noge – što ovaj model čini idealnim za svaki tip tela.

Ako ćemo nečije bikini fazone da kopiramo ovog leta, to će biti Dunja.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram