Dizajnerske torbe čije kopije će preplaviti radnje

Foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Torba je onaj završni pečat svakoj našoj kombinaciji - a često presudi da li smo dobro obučeni ili ne. Definitivno je najvažniji aksesoar i svaki dizajner se nada da će baš njegova vizija torbe postati najpoželjnija. Ko je u tome uspeo ove sezone?

Nova sezona se po torbi poznaje, piše Buro 247.rs. Dizajnerski modeli torbi su nešto što priželjkuje gotovo svaka žena – ali kako većina nas ipak ne može da ih priušti, okrećemo se high street verzijama.

Osim kultnih, večnih modela torbi prestižnih modnih kuća, svake sezone se neki novi dizajn izdvoji kao najupečatljiviji.

Ovih pet modela dizajnerskih će obeležiti jesen pred nama – a uskoro ćete ih videti u tržnim centrima.

Bottega Veneta Jodie

Ova modna kuća definitivno diktira trendove kad je reč o aksesoarima i obući. Jodie je postala popularna još tokom leta i u zelenoj nijansi se već upisala u model koji će obeležiti godinu. Sada su tu i varijacije na temu mekog pufastog krzna u raznim bojama.

*

Fendi First

Kim Džons, kreativni direktor Fendija, svakako je pogodio zlatnu žicu kada je u pitanju ovaj model koji je simbolično nazvao brojem jedan. Fendi First dolazi u dve veličine, i mnogim nijansama (iako su velikim delom rasprodate), može se nositi kao klač ili preko ramena, a umesto očekivanog logo-printa ili reljefa svoj znak ponosno nosi u vidu asimetrične kopče.

*

Gucci Horsebit 1955

Klasičan retro model koji ide uz sve, dostupan je u mnogim verzijama. Horsebit 1955 je sigurna investicija u svakom pogledu. Torba koja se lako uklapa uz dnevne kombinacije gotovo svakog stila i traje dugi niz godina.

*

Loewe Goya

Od kako je Fibi Filo otišla, mnogi brendovi se trude da ponove uspeh njenog poznatog minimalističkog Celine modela na rame. U tome je ipak najviše uspeo Loewe. Goya je pravi balans klasične linije i originalnog ukrasa koji krije logo, kao i nijansi među kojima je nemoguće odabrati samo jednu. Anderson je pogodio pravo u centar.

*

Saint Laurent Le 5 a 7 Hobo

Le 5 a 7 Hobo je nova Saint Laurent klasika koju potpisuje Vakarelo. Šik paleta crne i neutralnih nijansi, luksuzni finiši i zlatan logo koji je ikona sam za sebe čine je možda najpraktičnijom od svih torbi sezone -ali i najženstvenijom na onaj prepoznatljiv francuski način, piše Buro 247.

*

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram