Torba prve dame Zagreba je dokaz da nije sve u parama

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Supruge političara gotovo po pravilu šetaju zvučna dizajnerska imena - Hermes i Chanel torbe su aksesoar koji često viđamo u njihovim rukama. Zbog toga je Iva Merić Tomašević, supruga novoizabranog gradonačelnika Zagreba, pravo osveženje. Ona šeta ceger - povoljnu i ekološki osvešćenu platnenu torbu.

Iva se pojavila u izbornom štabu, neposredno pre pobede svog supruga, u sasvim ležernom izdanju.

Široki beli džins kombinovala je sa jednostavnim džemperom, a pravo iznenađenje bio je izbor torbe.

Iva Merić Tomašević je umesto skupih dizajnerskih komada odabrala povoljan, platneni ceger, kakav biste možda nosili u kupovinu namirnica.

Takav modni izbor u potpunosti se uklapa u Ivinu filozofiju življenja. Ona je instruktorka joge, s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike. Sa Tomislavom je u braku pet godina, ali su mnogo duže zajedno. Obožavaju prirodu i putovanja, a žive u stanu od 40 kvadrata sa psom Boškom.

Pročitajte još:

Inače, ceger je odavno prestao da nam služi samo za odlazak na pijacu ili u market. Danas, to je modni aksesoar kojim možete poslati snažnu poruku.

Pored toga što je ekološki veoma prihvatljiv modni izbor, takođe često dolazi sa autentičnim sloganom ili printom. Izdvojili smo zanimljive cegere koje možete da kupite u Srbiji.

MamaZmia je brend džinovskih cegera sa duhovitim porukama, u koje će vam definitivno stati sve što vam treba. A znamo da nam sve treba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MamaZmia (@mama.zmia)

Vintage secret je još jedno mesto gde možete naći velike cegere. Nišlijka koja stoji iza ovog profila zna da pronađe prava second hand blaga, ali i da osmisli totalno retro i nežnu platnenu torbu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Little Vintage Shop? (@vintage_secrett)

Munja art pravi cegere po porudžbini, a možete izabrati motiv ili poruku koja najbolje oslikava vaš stil i način života. Cegeri i rančići su ručno oslikani – nama se posebno dopao ovaj sa motivima sa čuvene Matisove slike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cegeri i drvene minđuše ✨ (@munja_art)

Loops and hoops cegeri se izdvajaju po tome što imaju vezene detalje, koji se rade ručno. Već zamišljamo odlazak na plažu sa ovom divnom torbom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Loops and hoops (@loopsandhoops_)

Albywear je još jedan zanimljv domaći brend, koji izrađuje i odeću i cegere. U njihovoj ponudi su platnene torbe sa veoma smelim porukama, stvorene za buntovnice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели albywear (@albywear)